ANTI – CELLULIT BODY SLIMMING – karcsúsító gél, hűtő hatással

Akció
Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

150ml

Serkenti a bőr méregtelenítését, elősegíti a lipolízist és a méreganyagok kiválasztódását a bőrből, csökkenti a zsírszövet vastagságát és lelassítja az új zsírsejtek felhalmozódását.

Leírás

A hűsítő hatással rendelkező Anti-cellulit gél, a cellulit elleni kezelések eredményének megőrzése érdekében, otthonra. Serkenti a bőr méregtelenítését, elősegíti a lipolízist és a méreganyagok kiválasztódását a bőrből, csökkenti a zsírszövet vastagságát és lelassítja az új zsírsejtek felhalmozódását. Az eredmény: csökken a látható narancsbőrrel fedett bőrfelület a combokon (2 cm-ig)*, hason (5 cm-ig)** és csípőn (4,5 cm-ig)**. Reggel és este masszírozd be a gélt a bőrbe olyan helyeken, ahol a narancsbőr jelen van.

* In vivo teszteredmények 23 önkéntesnél, 28 napi használat után, napi kétszer alkalmazva.

* In vivo teszteredmények 23 önkéntesnél, 56 napi használat után, napi kétszer alkalmazva.

A szinergiában működő legfontosabb összetevők: szent lótusz kivonat, bodza kivonat, koffein.

 Szent lótusz kivonat: elősegíti a zsírsejtek lebomlását és csökkenti a zsírpárnák lerakódását a bőr alatti szövet sejtjeiben.

Bodza kivonat: erőteljes vízhajtó hatással rendelkezik.

Koffein: klinikai vizsgálatokkal igazolt aktív hatóanyag a test kerületének csökkentése érdekében. Kivételes lipolitikus, zsírbontó hatás.

Inci

AquaButyleneGlycolMenthylLactateHelianthusAnnuusSeedOilGlycerinPropyleneGlycolSorbitolCyclopentasiloxaneHydrolyzedGlycosaminoglycansCaffeinTheophyllinTheobrominRuscusAculeatusRootExtractMaltodextrinSilicaNelumboNuciferaLeafExtractSambucusNigraFlowerExtractSolumDiatomeaePanthenolCitricAcidRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilDimethiconeLaurylGlucosidePolyglyceryl-2DipolyhydroxystearateSodiumPolyacrylateCarbomerSodiumHydroxideParfumPhenoxyethanolEthylhexylglycerinLimoneneCitronellolLinaloolGeraniolButylphenylMethylpropionalCoumarinHexylCinnamalBenzylSalicylateAlpha-IsomethylIonone


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook