ART of SPA Alga és tengeri iszap pakolás

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

500g

Hatóanyag

diatomaföld, kék-zöld alga (alga spirulina), tengeri iszap, zöld agyag

remineralizáló kezelés

Leírás

Csökkenti, illetve megszünteti a cellulitot, feltölti a bőrt értékes ásványi anyagokkal, vitaminokkal, és mélységében hidratálja azt. Erősíti a bőr szerkezetét, rugalmasítja, és védi az öregedéssel szemben.
Használata: A por állagú pakolást a bőr típusától függően keverd össze a ALOE VERA  gélpakolással, amit előzőleg kb. testhőmérsékletre felmelegítettél. Egy átlagos testfelületnél, pl. cellulit kezelés esetén, 100 g gélpakolásra – kb. 3 evőkanál – és 20 g Alga & tengeriiszap – 2 púpos evőkanál – porra van szükség. Anti age kezeléseknél ezt a mennyiséget meg kell duplázni. A vendéged a pakolás hatóidejének lejárta után (kb. 30 perc) zuhanyozzon le, majd végezz el egy revitalizáló masszázst az Art of Spa Energetizáló balzsammal.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook