JOJOBA OIL Testápoló ajándékcsomag

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!

Kellemes, csábító és kimagaslóan illatos bőrápolási élmény rejtőzik a jojoba bőrápoló párosban. A fényűző olaj alapú tusfürdő és az ápoló testápoló tej kényezteti érzékeid, és egy gyengéd, illatos kényelem rétegbe burkol be.

  • testápolás
  • tápláló védelem a száraz bőrnek
  • parafin mentes

Leírás

JOJOBA Olajos Tusoló Gél 250 ml

Gazdag bőrtáplálás a zuhanyzás alatt. Elengedhetetlen a száraz bőr számára! A karité vaj és az értékes jojoba olaj tápláló erejével a bőrt intenzíven táplálja és védi a kiszáradástól. Az édes vanília illata nyugtató hatású.

JOJOBA Testápoló Tej 250 ml

Luxus, tápláló ápolás, amely elősegíti a bőr megújulását! Gazdagon táplálja a bőrt jojoba olajjal és karité vajjal, erősíti védő funkcióját, és segít megszüntetni a kiszáradását. Száraz és érzékeny bőr táplálásához elengedhetetlen.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook