Afrodita Cosmetics 50+3 éve
Jubileumi Szlovén Akadémia – Magyar Kiadásban

Nagy örömmel és büszkeséggel jelentjük be, hogy az Afrodita Cosmetics a fennállásának 50+3., azaz 53. évfordulóját ünnepli! Mivel a covid miatt nem tudtuk kellő képpen megünnepelni az 50. évfordulót, ezért most kerítünk erre sort. Ebből az alkalomból különleges JUBILEUMI SZLOVÉN AKADÉMIÁT rendezünk Budapesten, melyre szeretettel meghívunk Téged.

Az akadémia során a szlovén oktató és bemutató kozmetikus, MOJCA HERNAUS, izgalmas és tanulságos programmal vár bennünket. Az eseményen résztvevők nemcsak a szépségápolás legújabb trendjeiről és módszereiről tanulhatnak, de részt vesznek a PEEL RE – NEW és BEAUTY FILLER SHOTS kezelések bemutatásán és oktatásán is.

A program része lesz az ünnepi hangulat, finom torta, és pezsgő, hogy együtt ünnepelhessünk és megünnepeljük az Afrodita Cosmetics 50+3. éves fennállását. Emellett lesz lehetőségünk beszélgetni és megosztani tapasztalatainkat a szépségápolásról egymással is és Mojcával, továbbá fotózkodni, szelfiket készíteni a kihelyezett „fotófal” előtt.

A részvételi díj az akadémiára 60 000 Ft, de egy fantasztikus lehetőséget kínálunk: 50 000 Ft levásárolható Afrodita Professzionális termékekre, így az akadémia gyakorlatilag majd, hogy nem ingyenes lesz a résztvevőknek! És ez még nem minden! Minden résztvevőnk egy ajándékcsomagot is kap, és automatikusan belép a zárt Facebook csoportunkba, ahol további webináriumokat nézhettek vissza, és részletesebben elsajátíthatja a tanultakat. Ráadás lehetőség: minden résztvevő, mindössze +5000 Ft ellenében hozzáférést kap az egyik helyszínen készített videófelvétel vágatlan, komplett anyagához!

Fontos tudni, hogy az akadémia részvételi létszáma korlátozott, így mihamarabb jelentkezz, hogy biztosítsd a helyed.

Ne hagyd ki ezt az izgalmas és egyedi lehetőséget! Várunk sok szeretettel, hogy együtt ünnepeljük az Afrodita Cosmetics jubileumát és gazdagítsuk tudásunkat a szépségápolás terén.

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook