ACNE Krém ZnO

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

30ml

Hatóanyag

allantoin, hamamelis extraktum, teafa illóolaj, ZnO

Leírás

Csökkenti a faggyúmirigyek hiperaktivitását. Nyugtatja a bőrt, segíti megújulását. Enyhe antibakteriális és nyugtató hatással rendelkezik. Használat: Vékony rétegben vidd fel a tisztított, zsírtalanított és tonizált bőrfelületre, és addig hagyd rajta, amíg felszívódik. Külön alkalmazható a problémás bőrfelületen.

Inci

AquaZincOxidePetrolatumCaprylic/CapricTriglycerideGlycerinParaffinumLiquidumPolyglyceryl-3DiisostearateCeraMicrocristallinaParaffinIsopropylMyristateOleaEuropaeaOilPolyglyceryl-2DipolyhydroxystearateZincStearateHelianthusAnnuusSeedOilHamamelisVirginianaLeafExtractPrunusAmygdalusDulcisOilMelaleucaAlternifoliaLeafOilRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilAllantoinDimethiconeLanolinAlcoholMagnesiumSulfatePropyleneGlycolCitricAcidSodiumBenzoateDiazolidiylUreaMethylparabenPropylparabenD-Limonene


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook