WIN UP-LIFT – Fagyasszuk be a ráncokat

Afrodita Cormetics laboratóriumaiban kifejlesztettek egy új Anti-aging kezelési eljárást és termékcsaládot, amely alapvetően minden bőrtípus számára, rendkívüli fiatalító hatásfokkal rendelkezik.


Elsőként

A jégbor aktív hatóanyaga, amely megtalálható a WIN UP-LIFT termékekben, az első olyan hatóanyag, amelyet kozmetika célra alkalmaznak. Svájc bortermelő vidékéről származó fagyott szőlőszemek, különleges bőrfiatalítő hatás elérését tették lehetővé a kozmetikumok számára.

Meglepő fiatalító hatásfok

A WIN UP-LIFT termékekbe Svájc kitűnő borvidékéről származó jégbor hatóanyaga lett beépítve. A jégbor és a belőle származó aktív hatóanyag – amelynek előállítása és keletkezése egyedülálló módon jön létre – biztosítja a látványos fiatalító hatást minden bőrtípus számára.

A jégbor és a tövises pillangófa (cesalpinie spinose) egyedülálló kombinációja

A WIN UP-LIFT termékek a jégbor aktív hatóanyagát fehér (Vidal Blanc) és vörös (Pinot Noir) szőlőszemekből kapják. Az említett fajtákból kapott jégbort porlasztásos eljárással poliszacharidokba
építik be. Pontosabban a tövises pillangófa gumiszerű anyagába az ún. „tara“ gumiba – dél-Amerikában, a perui Andokban terem – amely nagy molekulatömegű, ún. galaktomannán szerkezetű poliszacharidokból áll. Ők képezik a sejtmag falának egyik anyagát, azaz struktúrálisan a galaktóz* és mannóz** molekulák csoportja alkotja. A nagy molekulatömege és dinamikus struktúrája miatt a „tara“gumi nagyon jól magához köti a jégbor molekuláit, majd a bőrrel történő mechanikus érintkezés során ezeket a polifenolokban gazdag molekulákat „elengedi“ és hagyja őket a bőrbe jutni. Az így keletkezett hatóanyagból a „tara“ gumi biztosítja az erős hidratálást, míg a jégbor összetevői a liftinghatásért felelősek.

A Lifting természetes alternatívája

A WIN UP-LIFT termékcsalád működési elvének köszönhetően, a bőrbe kellő mennyiségű nedvességet juttat, míg érett bőr esetében a jégbor aktív hatóanyaga már 30 perccel a felvitele után
jelentős liftinghatást biztosít.* * in vivo kutatásokkal igazolva, 22 önkéntes tesztalanyon elvégezve, 30 perccel a felvitel után

Tudományosan igazolva, már az első alkalom után

A klasszikus borokkal ellentétben, a jégborból származó fiatalító elixír, magas hatóanyagtartalma miatt három különböző hatást fejt ki: pillanatnyi, látható liftinghatást, erőteljes hidratálást.

  • a bőr hidratáltsága 50,9%-al növekedett.
  • a bőr ráncainak mélysége már 30 perccel a felvitel után 13%-al csökkent.

Professzionális és otthoni felhasználásuk

A WIN UP-LIFT termékek a szalonban történő kezelések eredményének megőrzése céljából otthon tovább kell alkalmazni. A termékek rendkívül KÖNNYŰ, GYORSAN BESZÍVÓDÓ TEXTÚRÁVAL RENDELKEZNEK, amelyek nem tartalmaznak parabént, paraffint és alkoholt. Textúrájának köszönhetően férfi Vendégek számára is sikerrel alkalmazható.

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook