WIN UP-LIFT – Fagyasszuk be a ráncokat

Afrodita Cormetics laboratóriumaiban kifejlesztettek egy új Anti-aging kezelési eljárást és termékcsaládot, amely alapvetően minden bőrtípus számára, rendkívüli fiatalító hatásfokkal rendelkezik.


Elsőként

A jégbor aktív hatóanyaga, amely megtalálható a WIN UP-LIFT termékekben, az első olyan hatóanyag, amelyet kozmetika célra alkalmaznak. Svájc bortermelő vidékéről származó fagyott szőlőszemek, különleges bőrfiatalítő hatás elérését tették lehetővé a kozmetikumok számára.

Meglepő fiatalító hatásfok

A WIN UP-LIFT termékekbe Svájc kitűnő borvidékéről származó jégbor hatóanyaga lett beépítve. A jégbor és a belőle származó aktív hatóanyag – amelynek előállítása és keletkezése egyedülálló módon jön létre – biztosítja a látványos fiatalító hatást minden bőrtípus számára.

A jégbor és a tövises pillangófa (cesalpinie spinose) egyedülálló kombinációja

A WIN UP-LIFT termékek a jégbor aktív hatóanyagát fehér (Vidal Blanc) és vörös (Pinot Noir) szőlőszemekből kapják. Az említett fajtákból kapott jégbort porlasztásos eljárással poliszacharidokba
építik be. Pontosabban a tövises pillangófa gumiszerű anyagába az ún. „tara“ gumiba – dél-Amerikában, a perui Andokban terem – amely nagy molekulatömegű, ún. galaktomannán szerkezetű poliszacharidokból áll. Ők képezik a sejtmag falának egyik anyagát, azaz struktúrálisan a galaktóz* és mannóz** molekulák csoportja alkotja. A nagy molekulatömege és dinamikus struktúrája miatt a „tara“gumi nagyon jól magához köti a jégbor molekuláit, majd a bőrrel történő mechanikus érintkezés során ezeket a polifenolokban gazdag molekulákat „elengedi“ és hagyja őket a bőrbe jutni. Az így keletkezett hatóanyagból a „tara“ gumi biztosítja az erős hidratálást, míg a jégbor összetevői a liftinghatásért felelősek.

A Lfting természetes alternatívája

A WIN UP-LIFT termékcsalád működési elvének köszönhetően, a bőrbe kellő mennyiségű nedvességet juttat, míg érett bőr esetében a jégbor aktív hatóanyaga már 30 perccel a felvitele után
jelentős liftinghatást biztosít.* * in vivo kutatásokkal igazolva, 22 önkéntes tesztalanyon elvégezve, 30 perccel a felvitel után

Tudományosan igazolva, már az első alkalom után

A klasszikus borokkal ellentétben, a jégborból származó fiatalító elixír, magas hatóanyagtartalma miatt három különböző hatást fejt ki: pillanatnyi, látható liftinghatást, erőteljes hidratálást.

  • a bőr hidratáltsága 50,9%-al növekedett.
  • a bőr ráncainak mélysége már 30 perccel a felvitel után 13%-al csökkent.

Professzionális és otthoni felhasználásuk

A WIN UP-LIFT termékek a szalonban történő kezelések eredményének megőrzése céljából otthon tovább kell alkalmazni. A termékek rendkívül KÖNNYŰ, GYORSAN BESZÍVÓDÓ TEXTÚRÁVAL RENDELKEZNEK, amelyek nem tartalmaznak parabént, paraffint és alkoholt. Textúrájának köszönhetően férfi Vendégek számára is sikerrel alkalmazható.

Termékek

A WIN UP-LIFT termékcsalád hat termékből épül fel, amelyek együttes alkalmazása biztosítja a megfelelő eredményeket:

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook