ANTI – AGE MULTIACTIVE Fluid

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

100ml

Hatóanyag

AE liposzómák, béta-glukán, geránium illóolaj, ginkgo- és hamamelis extraktum, jojoba olaj, karnózin peptid

Leírás

Igazi gyógyír a bőr öregedési folyamatának lassítására, mert az aktív összetevők a bőr azon rétegeiben szabadulnak fel, ahol a sejtek felveszik a tápanyagot és ahol a bőr ráncosodásának okai is keresendők. Serkenti a felhámsejtek regenerálódását, hatékonyan semlegesíti a szabad gyökök romboló erejét. Rendkívül erős a hidratáló és a bőr szerkezetét erősítő, feszesítő hatása.
Használata: Száraz bőr esetében bármilyen krém vagy pakolás alá felvihető. Normál, zsíros bőrtípusok esetében önállóan is alkalmazható.

Inci

AquaCetearylEthylhexanoatePentyleneGlycolCyclopentasiloxanePotassiumCetylPhosphateGlycerinStearylAlcoholCetylAlcoholGlycerylStearateCitrateTriisononanoinMaltitolDipropyleneGlycolButyleneGlycolHydrogenatedLecithinTocopherylAcetateCholesterolRetinylPalmitateTocopherolSerineAlanineBeta-Glucan12-HexanediolCaprylylGlycolHammamelisVirginianaLeafExtractGinkgoBilobaLeafExtractSimmondsiaChinensisSeedOilPelargoniumGraveolensFlowerOilSodiumAscorbylPhosphateCarnosineBisabololCaprylic/CapricTriglycerideXanthanGumPropyleneGlycolParfumDimethiconeGlucoseCitricAcidLacticAcidDisodiumEDTASodiumBenzoatePotassiumSorbateCitronellolGeraniolLinaloolLimonene


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook