Vegan jelzés az Afrodita Cosmetics termékein

A magyar hölgyek nagy része, keresi és szívesen kipróbálná a VEGAN jelzéssel ellátott termékeket. A hölgyek egyre tudatosabbak és egyre tájékozottabbak a kozmetikumok választása terén.

  • Mit jelent a VEGAN jelzés? Miért lehet fontos számodra?
  • Mi kell ahhoz, hogy egy termékre rákerüljön a Vegan jelzés?

* A termék a fejlesztés és előállítás szakaszában sem tartalmazhat állati eredetű összetevőket, állati származékokat és melléktermékeket sem.
* A termék fejlesztése és előállítása során nem végeztek állatkísérleteket, és nem tesztelték állatokon (Ezeket az Afrodita egyébként sem végez).
* A készítmények 100%-ban növényi hatóanyagokat tartalmaznak. Ezek a növényi hatóanyagok semmilyen szintetikus átalakításon nem eshetnek át.
* További kitétel, hogy a géntechnológiával módosított organizmusok nem lehetnek állati gének vagy állati eredetű anyagok.

Az Afrodita, a nemzetközi szabályoknak és a fenti elvárásoknak megfelelő termékeit ellátta a saját VEGAN jelzésével!


Így azok hölgyek számára akiknek fontosak az ily módon előállított kozmetikumok, azok keressék a VEGAN jelzést a termékeinken!

A fentiekről itt olvashatsz egy érdekes cikket is.

Tovább a cikkre

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook