Újdonságok az Ultrahidratálásért

Szeretnénk bemutatni neked az Afrodita Professional legújabb gélpakolásait, amelyek új szintre emelik a bőrápolást a szalonodban. Fedezd fel a különböző típusú pakolásokat, melyek minden bőrtípusra és problémára megoldást nyújtanak.

ALOE – LICSI Ultrahidratáló Gélmaszk

Ez a maszk minden bőrtípusra ideális, különösen a dehidratált, fáradt és elvékonyodott bőrre. Azonnali lifting hatással, gyengéd hűsítéssel és frissítő hatással bír, miközben hosszan tartó masszázst tesz lehetővé.

ALOE – ZSÁLYA Ultrahidratáló Gélmaszk

Kifejezetten zsíros, tisztátalan bőrre készült. Szabályozza a túlzott faggyúműködést, csökkenti a pattanások kialakulásának lehetőségét és matt hatással bír.

ALOE – CITROM Ultrahidratáló Gélmaszk

Azonnali energiával tölti fel a bőrt, erősíti annak szerkezetét és revitalizálja. Különösen ajánlott érzékeny, kipirosodott bőrre.

ALOE VERA Ultrahidratáló Gélmaszk

Azonnali nyugtató és intenzív hidratáló ápolást biztosít minden bőrtípusra. Ideális napozás utáni bőrápolásra is.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus újdonságot a szalonodban! Rendeld meg az Afrodita Professional gélpakolásokat és nyújtsd a legjobb bőrápolási élményt vendégeidnek!

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook