Tündéribb AFRODITA Valentin NAP a Perfect Code Peptidekkel!

Nincs is jobb, mint egy kis szeretet és kényeztetés Valentin nap alkalmából, ugye? Nos, idén különlegessé tesszük a dolgokat a Perfect Code termékcsaláddal, és garantáljuk, hogy a szerelmi kötelékek új fényt kapnak! Csábítsd el magad a tökéletes bőrápolással, és töltsd meg ezt a napot a saját szépségeddel.

30% KEDVEZMÉNY

Miért csak a párunkra hagyjuk a kényeztetést? Kozmetikusoknak is jár a szívünk és egy kis extra figyelmesség. Mostantól számítva az Afrodita Perfect Code termékcsalád valamennyi csodáját 30% kedvezménnyel kínáljuk egészen Február 15-ig.
Miért? Mert te megérdemled, és szeretnénk, hogy ügyfeleid is megismerhessék ezt a fantasztikus élményt!

PERFECT CODE – Fordítsd vissza az idő kerekétKódKiszerelésListaár
 Ft/db
Akciós ár
2 db-tól
30% Ft/db
PERFECT CODE Koncentrátum54555 ml18 010 Ft12 607 Ft
PERFECT CODE Eszencia545630 ml18 010 Ft12 607 Ft
PERFECT CODE Maszk545750 ml18 010 Ft12 607 Ft
PERFECT CODE Frissítő peptides permet5616100 ml5 280 Ft3 696 Ft
A termékeknél a 30% kedvezményt úgy veheted igénybe, ha tetszőleges kombinációban vásárolsz legalább
2 db-ot. (Nem kell két egyformát)

A Perfect Code Termékcsalád – Peptid varázslat a bőrápolásban!

Amikor a Perfect Code termékcsaládot választod, nem csak kozmetikumokat vásárolsz, hanem egy egész élményt, ami visszafordítja az idő kerekét. Most pedig nézzük, miért olyan különlegesek ezek a termékek, különös tekintettel a bennük található peptidekre.

PERFECT CODE Koncentrátum: Ez a varázslatos koncentrátum tele van peptidekkel, amelyek serkentik a kollagén termelést. Egyenletesen vigyük fel a bőrre, és érezd, ahogy a ráncok és vonalak láthatóan csökkennek, és a bőröd fiatalosabbá válik.

PERFECT CODE Eszencia: Az esszencia a bőr hidratálásának kulcsa, és ebben a termékben a peptidek extra löketet adnak a hidratálásnak. Frissítő érzést biztosítva, ez az eszencia tökéletes alapja a napi bőrápolási rutinodnak.

PERFECT CODE Maszk: Kényeztesd magad ezzel a luxusmaszkkal, amely tele van tápláló peptidekkel. Ez a maszk nem csak hidratálja a bőrt, hanem segít csökkenteni a fáradtság jeleit is, hogy mindig friss és fiatalos legyél.

PERFECT CODE Frissítő Peptides Permet: Ez a könnyű permet kiváló frissítő és feltöltő hatással rendelkezik. A peptidek segítenek fenntartani a bőr rugalmasságát, és egyben hidratálják is azt. Használd napközben vagy smink alatt, és mindig ragyogóan nézz ki!

Afrodita PERFECT CODE – Visszafordítjuk az idő kerekétA Perfect Code termékcsalád nem csak kozmetikumokat kínál, hanem egy teljes körű élményt, amely visszafordítja az idő kerekét. A peptidekkel teli formulák segítenek megfiatalítani és felfrissíteni a bőrt, hogy mindig a legjobbat hozhasd ki magadból.

Ne hagyd ki ezt a különleges Valentin napi ajánlatot! Szerezd be a Perfect Code termékeket most, és tedd felejthetetlenné ezt a Valentin napot a saját bőrápolási rituáléddal!

Köszönjük, hogy velünk vagy, és mindig emlékezz: a szépség a bőr mélyén kezdődik!

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook