SUN CARE Kids Sensitive naptej spray F50 – vízálló

Akció
Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

200ml

 • erős védelem SPF 50+
 • “új generációs” UVA és UVB szűrők hatékony kombinációja
 • PARFÜM, parafin és színezék nélküli formula
 • vízálló, ideális az EGÉSZ CSALÁD számára

Leírás

A vízálló, bőrgyógyászatilag tesztelt formula, hozzáadott parfüm nélkül biztosít az UVA és UVB sugarak ellen nagyon magas szintű védelmet az érzékeny bőrű gyermekek számára. A Bisabolol segítségével gyengéden táplál és nyugtat. Alkalmas száraz vagy nedves bőrön való alkalmazásra – az egész család számára.

0% parfüm & parafin & színezék | BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT

Az érzékeny bőrű gyermekek nagyon magas védelmére az UVA és UVB sugarak ellen.

 • erősvédelem SPF 50+
 • “új generációs” UVA és UVB szűrőkhatékony kombinációja
 • PARFÜM,parafin és színezék nélküli formula
 • vízálló, ideális az EGÉSZ CSALÁD számára
 • alkalmas száraz vagy nedves bőrön való alkalmazásra
 • gyengéden nyugtat és táplála BISABOLOL-nak köszönhetően
 • gyorsan felszívódóés könnyen kenhető textúra
 • bőrgyógyászatilag tesztelt

A vízálló, bőrgyógyászatilag tesztelt formula, hozzáadott parfüm nélkül biztosít az UVA és UVB sugarak ellen nagyon magas szintű védelmet az érzékeny bőrű gyermekek számára.

A Bisabolol segítségével gyengéden táplál és nyugtat. Megvédi a bőrt a leégéstől, segít megelőzni a fotóöregedést, a pigmentfoltok kialakulását és a bőrsejtek DNS-károsodását. Alkalmas száraz vagy nedves bőrön való alkalmazásra – az egész család számára.

Az “új generációs” UVA és UVB szűrők hatékony kombinációja

Nagyon magas védelmet nyújt a bőr számára veszélyes UV-sugarak hatásaival szemben. Megvédi a bőrt a leégéstől, segít megelőzni a fotóöregedést, a pigmentfoltok kialakulását és a bőrsejtek DNS-károsodását. Magas hatásfokának köszönhetően már nagyon alacsony koncentrációban is kevésbé terheli a bőrünket és a környezetünket.

Bisabolol

A legértékesebb kamillavirág kivonat és rendkívül bőrbarát hatóanyag. Nyugtató és gyógyító tulajdonságai miatt kedvelt összetevő a kozmetika iparban. Különösen alkalmas érzékeny, gyulladt és irritált bőr ápolására. Nedvességgel látja el a hámréteget, felgyorsítja annak regenerálódását és helyreállítja a bőr természetes egyensúlyát. Gyulladáscsökkentő, antimikrobiális és intenzíven nyugtató hatású.

Alkalmazz elegendő mennyiségű naptejet (kb.18 ml) 20 perccel a napozás előtt, és rendszeresen ismételd meg újra az eredeti védelem megőrzése érdekében. Főleg úszás, izzadás és törölközés után.

A naptej által védett állapotban is kerüld a közvetlen napsugárzást (11 és 17 óra között), mert ez önmagában is súlyosan veszélyeztetheti az egészséged. Óvd a csecsemőket és a kisgyermekeket a közvetlen napfénytől.

Az ajánlottnál kisebb mennyiség használata jelentősen csökkenti a védelem szintjét. Ne permetezd közvetlenül az arcra.

A napon töltött idő igazán felhőtlen lesz, ha betartod a BIZTONSÁGOS NAPOZÁSRA VONATKOZÓ irányelveket, szabályokat, melyekről a weboldalunk BLOG rovatában olvashatsz.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook