SHOWER MOMENTS Detox tusoló gél

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

250ml

Leírás

A nap méregtelenítő pillanata! Gazdag bőrápoló formulája lelassítja a bőr öregedését, a citrom illóolajnak köszönhetően pedig oldja a stresszt. Az aktív szén szemcsék kíméletesen tisztítják a bőrt.

  • Aktivált szén
  • Citrom illóóilaj
  • VEGÁN
  • Szilikon MENTES
  • Bőrbarát pH

Inci

AquaSodiumLaurethSulfateAcrylatesCopolymerCocamidopropylBetaineSodiumChlorideCoco-GlucosideParfumCitrusLimonPeelOilMannitolCelluloseIronOxideCharcoalPowderCaprylicCapricTriglycerideHydroxypropylMethylcelluloseCitricAcidSodiumHydroxideSodiumSulfateMethylisothiazolinoneMethylchloroisothiazolinoneCitronellolGeraniolHexylCinnamalD-LimoneneLinaloolCI47005


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook