PURE SKIN SOLUTION- Tisztátalan bőrök ápolása

Zsíros, tisztátalan, túlzott faggyútermeléssel rendelkező, tág pórusú és pattanásokra hajlamos bőr kezelésére.

Az Afrodita Cosmetics  laboratóriuma együttműködve bőrgyógyászokkal, gyógyszerészekkel és olyan önkéntes tesztalanyokkal, akik a zsíros és szennyezett bőr problémájával szembesülnek,  kifejleszették a megfelelő MEGOLDÁST: a PURE SKIN SOLUTION termékcsaládot!

 PURE SKIN SOLUTION Tisztító hab 200 ml

  • 0% SLS & SLES
  • ajánlott zsíros, tisztátalan, tág pórusú bőr kezelésére

Gyengéd, de hatékony formula teafa illóolajjal, ápoló komlexummal és bioaktív tejsavval, ami eltávolítja a felesleges faggyút a bőr felszínéről, miközben alaposan tisztítja  anélkül, hogy irritálná vagy szárítaná azt.

PURE SKIN SOLUTION Összehúzó tonik  190 ml

  • 0% alkohol
  • ajánlott zsíros, tisztátalan, tág pórusú bőr kezelésére

Enyhe antimikrobiális  és  pórusösszehúzó hatással rendelkezik ∙ Helyreállítja a bőr természetes pH értékét és hidratálja ∙ B3-vitamin tartalmának köszönhetően segít csökkenteni a  pattanások kialakulását, nyugtatja a bőrt és kiegyenlíti a bőr tónusát*. *in vivo klinikai vizsgálatokkal igazolva, 18 önkéntes alanyon elvégezve, 8 hetes használat után (Hakozaki).

PURE SKIN SOLUTION Tisztító maszk 150 ml

  • mélytisztító, összehúzó, nyugtató és méregtelenítő hatású
  • ajánlott zsíros, tisztátalan, eltömődött pórusokkal rendelkező bőr kezelésére

Könnyű, krémes textúrája, magas aktív hatóanyagtartalma, mélytisztító, összehúzó, nyugtató és méregtelenítő hatást biztosít a bőr számára. A zöld agyag és a kapszulába zárt aktív szén megköti a szennyeződéseket és lehetővé teszi a bőr teljes ragyogását.

    PURE SKIN SOLUTION Pórusösszehúzó fluid  50 ml

  • biztosítja a bőr kellő hidratáltságát, mattítja az arcbőrt és összehúzza a kitágult pórusokat
  • ajánlott zsíros, tisztátalan, tág pórusú bőr kezelésére

Könnyű, gyorsan felszívódó textúrájának köszönhetően  fenntartja a bőr megfelelő hidratáltságát*, mattítja az arcbőrt  és  az összehúzó hatróanyagok szinergetikus hatása révén pórusösszehúzó hatással rendelkezik**. A hozzáadott szalicilsavnak köszönhetően  keratolitikus  hatással rendelkezik, tisztítja az eltömődött pórusokat, míg az amazóniai növényi kivonatok komplexe kiegyensúlyozza a faggyútermelődést és hidratálja a bőrt.

 
 

Független laboratóriumban végzett klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a PURE SKIN SOLUTION Pórusösszehúzó fluid akár 43% -kal képes csökkenteni a kitágult pórusok méretét.

*in vivo klinikai vizsgálat 12 önkéntes alanyon elvégezve, napi kétszer alkalmazva, 4 hét után (Tanno 2000).
**in vivo klinikai vizsgálat 10 önkéntes alanyon elvégezve, napi kétszer alkalmazva, 28 napos kezelés után.

PURE SKIN SOLUTION ZnO Krém  30 ml  150 ml

  • antibakteriális és nyugtató hatású
  • ideális zsíros, tisztátalan és pattanásokra hajlamos bőr kezelésére

Csökkenti a faggyúmirigy termelődését, nyugtatja a bőrt, emellett enyhe antibakteriális hatással is rendelkezik. Vigye fel vékony rétegben a tisztított , zsírtalanított, tonizált bőrre és hagyja hatni. Szükség esetén, helyileg a problémás területeken alkalmazza.

bőrgyógyászatilag tesztelt
0 % szintetikus illatanyag

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook