PEEL RE-NEW Krém száraz bőrtípusra

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

50ml

Hatóanyag

3,15 % glikolsav és tejsavEAC, argán olaj, glicerol

Leírás

Gyümölcssavakkal a bőr megújulásáért. Teljes körű »RE-NEW« hatással rendelkezik: serkenti a sejtek regenerálódó képességét, csökkenti a hiperpigmentáció általi elváltozásokat, kiegyenlíti a bőr tónusát, simítja a bőr felületét. A hyaluronsav és a kollagén szintézisének köszönhetően javul a bőr hidratáltsága, struktúrája, ugyanakkor csökken a ráncok mélysége.

Használat: Éjszakai bőrápolásra!

Inci

AquaParaffinumLiquidumGlycerinGlycolicAcidButyrospermumParkiiButterIsohexadecaneZeaMaysGermOilLacticAcidIsopropylmyristatSorbitanIsostearatePolyglyceryl-3RicinoleatePerseaGratissimaOilPetrolatumPrunusAmygdalusDulcisOilParaffinCeraMicrocristallinaPanthenolCitricAcidMethylparabenPropylparabenMagnesiumSulfateAmmonnaRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilDimethiconeAloeBarbadensisLeafJuicePotassiumSorbateTocopherylAcetateSodiumBenzoateSodiumSulfiteParfumPropyleneGlycolDiazolidinylUreaMethylIononeBenzylSalicylateHexylCinnamalCitronellolGeraniolHydroxycitronellalLinalool


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook