Nyár Vége – Bőrápolás a Nyár Utolsó Sugarában

Reméljük, élvezitek a nyarat és mindazokat a szép pillanatokat, amit ez az évszak hoz magával. Ahogy azonban a nyár lassan véget ér, itt az ideje, hogy vendégeitek bőrét felkészítsétek a következő szezonra.

Az Afrodita Cosmetics mindig is az volt a célja, hogy megkönnyítse a bőrápolást és segítsen nektek, kozmetikusoknak abban, hogy vendégeitek a legjobb kezeléseket kapják. Éppen ezért szeretnénk megosztani veletek néhány tippet a nyár végi bőrápoláshoz.

Hidratálás: A nyári hőség kiszárítja bőrüket, de ne aggódj, az Afrodita Beauty Filler Shots termékcsaládja segít visszaadni a nedvességet és a frissességet.

Napvédelem: A nap egyik legjobb barátunk, de csak akkor, ha megfelelően védjük bőrüket. Az Afrodita Multiaktív, Vita Derma és Sun Care termékei garantálják a hatékony és kellemes védelmet.

Testradírozás: Heti egyszer iktassatok be egy kis testradírozást is a vendégeitek számára, és engedjétek hogy élvezzék a puhaság érzését az Afrodita Art Of Spa testradírjaival.

Arcápolás: Az arcuk is megérdemli a figyelmet! Tisztítsd és hidratáld bőrüket az Afrodita Hyaluron és Clean Up termékeivel.

Legfontosabb, hogy ne felejtsétek el mosolyogva élni a nyarat a szépségszalonban, hiszen a boldogság a legjobb szépségápolás!

Ha több tippet és terméket szeretnétek megismerni, látogassatok el az Afrodita Cosmetics websopba vagy kérjétek a területi képviselőtöket, hogy segítsen nektek a legjobb Afrodita kezelések kiválasztásában!

Kellemes nyár végi bőrápolást és sok elégedett vendéget kívánunk mindenkinek!

Szeretettel,

Az Afrodita Cosmetics Csapata

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook