NO 1 Szlovéniában az arckrémek kategóriájában

Az Afrodita Cosmetics márkájának pozitív fogyasztói véleményét nemcsak számos elégedett ügyfél tapasztalata, hanem a legújabb független kutatások is megerősítik.

A legfrissebb BRANDpuls-felmérés eredményei szerint (2016) az Afrodita Cosmetics a legerősebb BRAND a szlovén kozmetikai piacon az arckrémek kategóriájában. Ezzel elnyerte a legmagasabb BRAND minősítést, az első helyezést, ezzel maga mögé utasítva 33 különböző kozmetikai nagyhatalmat.

Mindezen túl kiváló eredményt ért el a testápolási termékek kategóriájában is, ahol a BRANDscore adatai szerint 26 márkából 2. lett.


BRANDpuls

A BRANDpuls-felméréseket az Adriai régióban végzi az Ipsos, mely a világ egyik vezető piackutató
vállalata. A felméréseket évente kétszer végzik a 15-64 éves válaszadók körében.

BRANDscore

A BRANDscore egy adott márka erejének mutatója, amely lehetővé teszi a márkák egy bizonyos kategórián belüli összehasonlítását a piacon. A BRANDscore kiszámítása során figyelembe veszik a
fogyasztó márkához való hozzáállásának több aspektusát, és magában foglalja mind a viselkedési, mind az érzelmi szempontokat. A viselkedési szempont magában foglalja a fogyasztó már meglévő
kapcsolatát (vásárlás, felhasználás, tapasztalat stb.), Míg az érzelmi szempont a fogyasztók szemében (kép, márkahűség stb.) A márka megítélésének minősége és intenzitása.

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook