Különleges Borterápia minden Nőnek

A nőknek szüksége van különleges wellness élményekre a hétköznapokban is. Az Afrodita Borterápia ránctalanító és wellness kozmetikumok minden bőrtípus ápolására és kényeztetésére alkalmazhatók 30 év felett, nemtől függetlenül.

Puhább bőr, kevesebb ránc, SPA élvezet! Mindezeket együttesen és még többet kapunk a BORTERÁPIA Kezeléstől! A szőlő és a bor titokzatos összetevőit használja fel a terápiában a bőrfiatalításra, igazi wellness élményt nyújtva. Ennek köszönhetően a Bor masszázskrémmel, a Bor-Pezsgő pakolással, a Bor hidratáló és a Bor tápláló krémekkel, a Bor Szőlő-Vitamin koncentrátummal, a Bor lotion bőrfeszesítő kozmetikummal és a Bor peeling-el felvehetjük a harcot a bőröregedés ellen. Azonnali fiatalító hatással járó kezelési eljárás elvégzését teszi lehetővé mindenki számára, aki a természetes anti-age bőrápolást preferálja, ezen kívül fontos számára, hogy egy kozmetikum parabén, paraffin, szilikon és mesterséges színezőanyag mentes legyen.

A fiatalság megőrzése

Azt, hogy a szőlő és a bor olyan titokzatos összetevőket tartalmaz, amelyek az emberek fiatalságát őrzik meg, még az egyiptomiak fedezték fel. Ismereteiket tovább adták az ókori görögöknek és rómaiaknak. Ez a tradíció, miszerint szőlővel és borral igyekszünk egészségünket, fiatalságunkat megőrizni, mind a mai napig fennmaradt.

Több, mint 1000 összetevő

A szőlő és a bor több mint 1000 összetevőt tartalmaz, amelyek között a bőr számára számtalan rendkívül értékes hatóanyag megtalálható: vitaminok, gyümölcssavak stb., amelyek együtt eredményesen veszik fel a harcot a bőr öregedése ellen, és hathatós szerepet játszanak a ráncok eltűntetésében. Ezen kívül megtalálhatók bennük a polifenolok: természetes antioxidánsok, amelyek a szabadgyökök káros hatását semlegesítik. Így őrzik a bőr rugalmasságát, simaságát, puhaságát.

Mi történik a borterápiás kozmetikumok hatására? A szőlővel rendkívül jól lehet a bőrt hidratálni, regenerálni, fiatalítani. Az így kezelt bőr szemmel láthatóan simább, feszesebb, puhább külsőt ölt miközben a mámorító illata igazi wellness érzését nyújthatja a terápia során, illetve a hétköznapokban is.

Érdekesség: A BORTERÁPIA kozmetikumok a szőlő héjából nyert rezveratrol hatóanyagot is tartalmazzák. Ennek a természetes antioxidánsnak világszerte kutatják a rákellenes, tumor, vércukor, és gyulladáscsökkentő hatását.


 

Borterápia Kozmetikumok:

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook