KAMILLA Szemránckrém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

15ml

Hatóanyag

bisabolol, ceramidok

Leírás

A bőr számára kellemes formula segít a szem környéki érzékeny bőrt, hogy minél tovább megtartsa számára a szükséges nedvességet és megakadályozza a kiszáradását. A kamilla és bisabolol nyugtatják és csökkentik a bőr irritáltságát, a ceramidok viszont hatékonyan veszik ki a részüket a bőr öregedésének lassításában, valamint a ráncok kialakulásának megakadályozásában. A bőr struktúrája feszesebbé válik, az apróbb ráncok kisimulnak, a szem körüli karikák és táskák enyhülnek, vagy akár teljesen eltűnnek.
Használat: Vigye fel minden reggel és este gyengéd, körkörös mozdulatokkal a már megtisztított és tonizált bőrfelületen.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook