INTIM MOSAKODÓ 3active

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

200ml

Hatóanyag

aloe vera, bioaktív tejsav, rozmaring extraktum

Leírás

A fejlett 3-aktív formulájának köszönhetően a mosakodás három szinten hat, lehetővé téve a következőket: 1. gyengéd tisztítás, 2. nyugtató hidratáló hatás, amely elősegíti a természetes pH-egyensúly megteremtését és fenntartását, valamint 3. az intim részek egyszerű borotválkozását. A rozmaring kivonatnak enyhe fertőtlenítő hatása van, így megakadályozza a bőr kiszáradását, míg az olaj komplex védi a bőrt borotválkozás közben és után.
Használat: Használja mosakodóként az intim területeken.

Inci

AquaCoco-BetaineCoco-GlucosideGlycerylOleatePolyquaternium-10Polysorbate20AloeBarbadensisLeafJuiceRosmarinusOfficinalisExtractLacticAcidParfumCitricAcidPotassiumSorbateSodiumBenzoateSodiumSulfite


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook