HYALURON Tusoló gél

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

200ml

Hatóanyag

100% tisztaságú, natúr hyaluronsav

Leírás

Gyengéd tisztítás és hidratálás egyszerre! 100% természetes hyaluronsavat tartalmaz, amely nagy mértékben hidratálja a bőrt zuhanyzás közben és megakadályozza kiszáradását. A dehidratált bőr számára elengedhetetlen.

Inci

AquaSodiumLaurethSulfateCocamidopropylBetainePEG-7GlycerylCocoateCoco-GlucosideSodiumChlorideGlycerylOleatePolyquaternium-10SodiumHyaluronateParfumCitricAcidPEG-40HydrogenatedCastorOilOctocryleneHomosalateButylMethoxydibenzoylmethaneTocopherolHelianthusAnnuusSeedOilMethylchloroisothiazolinoneMethylisothiazolinoneLimoneneCI42051CI19140


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook