Új Natural Masszázs olajjal bővült a paletta

A természetes masszázsolaj palettánk bővült egy szenzációs ZEN rituálékat idéző ZÖLD TEA masszázs olajjal. A hidegen sajtolt jojoba olaj és a 100% natúr napraforgó olaj alaposan táplálja, puhítja és simítja a bőrt, miközben javítja rugalmasságát. A különleges Vegán olaj arc és testmasszázsra is.


100% természetes olajok és friss zöld tea illata, amely a ZEN rituálékat idézi fel! A szűz, hidegen sajtolt jojobaolaj és a napraforgóolaj alaposan táplálja, puhítja és simítja a bőrt, miközben erősíti rugalmasságát. A tökéletes pihenés élményét nyújtja, miközben visszaállítja a test és a lélek egyensúlyát. Igazi illatos utazás a Távol-Kelet földjére! Hűvös, sötét helyen tárold.

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK:

  • friss, zöld tea illat
  • szűz, hidegen sajtolt jojobaolaj és napraforgóolaj
  • emlékeztet a híres ZEN szertartásokra
  • szilikon és paraffin mentes
  • vegán kozmetikum

FŐ ÖSSZETEVŐK:

Szűz, hidegen sajtolt jojobaolaj

Aranyszínű folyékony viasz, amely összetételében rendkívüli módon hasonlít a bőr által termelt természetes faggyúhoz. Bőséggel tartalmaz regeneráló és antioxidáns hatású A- és E-vitamint is. Mélyen behatol a bőrbe, ahol intenzíven táplálja és védi a káros hatásokkal szemben. Segít megelőzni a transzepidermális vízveszteséget, puhítja a bőrt és javítja annak rugalmasságát. Az egyedülálló összetételnek köszönhetően non-comedogenic tulajdonsággal bír. Ennek következtében minden bőrtípus kezelésére alkalmas, beleértve a zsíros bőrt is. Nem csoda, hogy néhány ember folyékony aranynak is nevezi!

100% natur napraforgóolaj

Természetes antioxidáns, mely az E-vitamin természetes forrása. Esszenciális zsírsavakban, B1- és B2-vitaminokban gazdag, lecitint és viaszokat is tartalmaz. Nyugtató hatású és bőrtápláló tulajdonságú.


AFRODITA TANÁCSA

A Zöld Tea olajat ideális választás Japán, kínai és ayurvédikus masszázstechnikákkal alkalmazni, illetve pihentető ázsiai rituálékba beépíteni.


 

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!



Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook