Új BABY, KIDS, MOM termékcsalád

Amint megérkezik a családba a várva várt apróság, számos teendő és feladat merül fel. Ezek között kiemelt jelentőséggel bír a baba ápolás, melyen a kicsi egészsége és jó közérzete is múlhat. A napjainkban kínált termékek között néha korántsem egyszerű eligazodni, de abban minden édesanya egyetért, hogy a legjobbat szeretné gyermeke számára. Ennek érdekében célszerű olyan készítmények mellett letenni a voksot, amelyek prémium színvonallal szolgálják a baba ápolás eredményességét.

 


A magas hatóanyag tartalmú, 100%-ban természetes összetevőket kombináltuk, hogy rendkívüli képleteket hozzunk létre, melyek alaposan védik a gyermekek „kényes” bőrét, és gyengéd bőrápolást biztosítsanak. Gondosan kiválasztott természetes összetevők alkotják, melyek táplálják, védik és kényeztetik a csecsemők, gyermekek, várandós nők és szoptató anyák bőrét.


Minden termék 100% -ban parabén, paraffin, szilikon, SLS / SLES és színezőanyagoktól MENTES**, az allergiás reakciók kockázatának csökkentése érdekében hipoallergén parfümmel készültek.
A tökéletesen gyengéd, mégis hatékony formulák dermatológiailag és gyermekgyógyászatilag* is teszteltek, pontosan azért, hogy bebizonyítsák, rendkívül jól tolerálják az érzékeny bőrök is. VEGAN kozmetikumok.

 

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook