Szeptember Hónap Kozmetikusa

SZEPTEMBERBEN A HÓNAP KOZMETIKUSA
Székely Sára Ceglédről!

Fogadjátok sok szeretettel!

Gratulálunk Neki és további sok sikert kívánunk az Afrodita Cosmetics termékeivel történő kezeléseihez!
Szokás szerint olvassátok itt a rövid kis interjút, amit Sárával készítettünk.

 

A: Mióta vagy a szakmában? Kozmetikusként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

SZ.S: 2017 óta vagyok kozmetikus. Gyermekkori álmom volt, hogy egyszer kozmetikus lehessek. Ez 2 éve vált valóra, azóta szárnyalok és küldetésnek érzem, hogy a vendégeimet is megtanítsam a helyes bőrápolásra és felhívjam a figyelmüket rá, hogy ez mennyire fontos, hogy már időben kell elkezdeni.

A: Miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni?

Sz.S: Én már a márka nevébe is beleszerettem. Aztán, ahogy kipróbáltam 1-1 terméket, majd egyre többet, éreztem, hogy mind-mind, egytől egyig igazi gyöngyszem. Tökéletes az illatuk, az állaguk és persze a hatásuk is!

A: Melyik a kedvenc kozmetikumod és miért?

Sz.S: Nagyon nehéz a választás, mert extra széles a termék paletta. Az Oxygen termékcsaládot imádom, mert gyönyörűen üdíti, frissíti és feszesíti a bőrt. Viszont igazi Jolly Joker minden vendég számára a Brilliant Youth szérum.

A: Voltál már velünk Szlovéniában a 4 napos gyárlátogatáson?

Sz.S: Sajnos még nem voltam, mivel van egy 5 éves kisfiam, de pár év múlva egész biztosan el fogok menni. Ez egyelőre bakancslistás helyJ

A: Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?

Sz.S: Idáig bármelyik szemináriumon is voltam, csak pozitív behatások értek, mind szakmailag, mind emberileg! Csuda jó és csupa szív csapat nagyon erős szakmaisággal a háttérben!

A: Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

Sz.S: Szerintem az első és a legfontosabb a szakmai alázat, a szakma szeretete, hogy az ember nyitott legyen az újdonságokra, fejlődjön együtt az iparág új vívmányaival. Ezen kívül fontos a kozmetikus személye is, legyen szociális, emberközpontú, megbízható, hiszen néha a pszichológusa is vagyunk a kedves vendégeknek. Jó ötlet termékkészletet tartani a szalonban, hogy mindig tudjunk 1-1 terméket otthoni ápolásra is javasolni. Természetesen ehhez hozzá tartozik a szakmai tudás, anélkül nem lehet terméket javasolni.

 

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook