NOVEMBER HÓNAP KOZMETIKUSA Pogonyi Alexandra

NOVEMBERBEN A HÓNAP KOZMETIKUSA

POGONYI ALEXANDRA Győrből!

Gratulálunk Neki és további sok sikert kívánunk az Afrodita Cosmetics termékeivel történő kezeléseihez!
Szokás szerint olvassátok itt a rövid interjút, amit Alexandrával készítettünk.

A: Mióta vagy a szakmában? Kozmetikusként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni? 

P.A: Kozmetikus végzettségem 2019-ben szereztem meg, a budapesti Komplex Szakképzési Centrum Erzsébet Királyné Szépészeti Technikumában. Tanulmányaim alatt 2 éves szakmai tapasztalatra tettem szert a kötelező gyakorlat keretein belül, amit egy neves mesterkozmetikusnál végeztem szintén Budapesten. Ezt követően vállalkozóként kezdtem el dolgozni Győrben, immár 1,5 éve. Legfőbb célom, hogy kialakíthassam saját szalonom valamint kiemelten fontosnak tartom saját magam és berendezéseim fejlesztését, hogy vendégeim számára mindig a legkorszerűbb szolgáltatásokat tudjam nyújtani. Emellett szeretnék műszempilla építő versenyeken is részt venni és szeretném letenni a kozmetikus mestervizsgámat, hogy a későbbiekben oktathassak. 

A: Miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni? 

P.A: Azért szeretek az Afrodita termékeivel dolgozni, mert kínálatukban mindig megtalálom vendégem bőre számára megfelelő termékeket.

A: Melyik a kedvenc kozmetikumod és miért?

P.A: Nehéz választanom, mert bőrtípusonként eltérő kozmetikumokat szeretek, viszont ha ki kellene emeljek párat, akkor a pakolások közül a fehér agyagos MÉZ M és MÉZ S, és a zöld nyugtató Agyag pakolást, valamint a Vita Derma szérumokat említeném. Nagy kedvencem mindegyik termék. 

A: Voltál már velünk Szlovéniában a 4 napos gyárlátogatáson?

P.A: Tavaly szerettem volna menni, de sajnos a vírus miatt ez nem jöhetett szóba, de amint újra lesz rá lehetőségem mindenképp szeretném bepótolni. Csupa jó dolgokat hallottam róla és én sem szeretnék kimaradni az élményből.

A: Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?

P.A: Nagyon jónak tartom, mivel megismerkedhetünk új termékekkel és módszerekkel. Úgy gondolom Kozmetikusként elengedhetetlenek, hogy folyamatosan fejlesszük magunkat, mivel itt is, mint sok másik szakmában, kulcsfontosságú, hogy napra készek legyünk. 

A: Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

P.A: Úgy gondolom, még kevés tapasztalattal rendelkezem, hogy tudjam mi szükséges egy sikeres szakmai karrier eléréséhez, még előttem is nagyon hosszú út áll, de azt tudnám tanácsolni, hogy mindig legyünk nyitottak az újdonságokra, ne féljünk a változásoktól, mindig törekedjünk magunk és szolgáltatásaink fejlesztésére valamint próbáljuk vendégeink számára a maximumot nyújtani.

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!



Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook