MÁRCIUS HÓNAP KOZMETIKUSA

A HÓNAP KOZMETIKUSA MÁRCIUSBAN!

LÁSZLÓ TÍMEA Miskolcról

 

Szokás szerint olvassátok itt a rövid kis interjút, amit Tímeával készítettünk.

 

A: Mióta vagy a szakmában? Kozmetikusként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

L.T: Szakmám és hivatásom a szépségápolás. Már több mint 10 éve vagyok a pályán és dolgozom a szakmámban, mint kozmetikus. Mindig azt gondoltam a pályafutásom csúcsa az lesz, ha a szakmám mesterévé válhatok. Tanuló koromban is tudtam, hogy ha már dolgozok, akkor is fontos lesz a folyamatos továbbképzés és ez azóta is jellemző rám, így jelenleg a mesteri képzést végzem, és ha minden jól megy, még az idei évben kozmetikus mesterré válhatok.

A: Miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni? 

L.T: Az Afrodita termékeit azért szeretem, mert kimagasló minőséget nyújtanak és a termékpalettája hihetetlenül széles. Időseknek és fiataloknak egyaránt nyújt megoldásokat. Bőrgyógyászokkal és gyógyszerészekkel együttműködve az Afrodita olyan termékeket fejlesztett ki, melyek a legkülönbözőbb bőrtípusok esetén tudnak megoldásokat nyújtani.

 A: Melyik a kedvenc kozmetikumod és miért?

L.T: Kedvenc kozmetikumom (nehéz választani) de Perfect Code-ot mondanám a Safe Laser – el kombinálva, mert rendkívül látványos hatást mutat már közvetlenül a kezelés után is, de a hatása még napokig csak fokozódik és a kezelés másnapján mondhatom, hogy még látványosabb.

A: Voltál már velünk Szlovéniában a 4 napos gyárlátogatáson?

L.T: Volt szerencsém elutazni a Szlovéniai gyárlátogatásra is, ami fantasztikus élmény volt szakmailag is, arról nem is beszélve, hogy szuper társasággal tölthettem el ezt a pár napot. Élményekkel és még több tudással érkeztem haza felpakolva sok-sok minőségi Afrodita termékkel, aminek a Vendégeim nagyon örültek.

 A: Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?

L.T.: A tavaszi és őszi szemináriumot mindig nagyon várjuk, mert sok hasznos dolgot tanulhatunk és mivel az Afrodita folyamatosan fejleszt, így sokszor itt találkozhatunk az újdonságokkal, azok hatásaival és alkalmazási megoldásokkal, tippekkel. Itt találkozunk a rég látott kolléganőkkel és tapasztalatot is tudunk cserélni.

 A: Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

L.T: A siker kulcsa a szakmánkban, amit a mestereink belénk neveltek az a szakmai alázat. A fejlődés iránti igény magunkkal szemben. Figyelni a szakma fejlődését, az aktualitásokat. Ezért is kell részt venni a szemináriumokon ősszel és tavasszal is. Fontos a jó termékcsalád kiválasztása, ami mellett nyugodt szívvel le tudod tenni a voksodat. Az Afrodita pont ilyen nekem. Együtt tudunk dolgozni, hiszen folyamatos kapcsolat van közöttünk. Közösséget alkotunk ahova jó tartozni. Látogass el egy szemináriumra és győződj meg róla. Dolgozzunk együtt sikeresen.

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!



Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook