KOZMETIKAI TRENDEK 2023-ban

KOZMETIKAI TRENDEK 2023-ban, ahogyan azt mi látjuk

Magyarországon jelenleg egyre növekvő tendencia a természetes, ökológiailag tiszta alapanyagokat tartalmazó kozmetikumok iránti igény. Az emberek egyre tudatosabban vásárolnak, figyelembe véve az általuk használt termékek összetételét és a környezetre gyakorolt hatását. A média által is egyre inkább népszerűsített vegán termékek iránti kereslet is emelkedik.

Az Afrodita Cosmetics cég is elkötelezett az ökológiai alapanyagok használata mellett, így a termékeinkben is egyre nagyobb arányban megtalálhatóak azok. Ahol csak lehet, ahol annak értelme és létjogosultsága van, ott természetes összetevőket alkalmazunk.  2023-ban terveink szerint tovább bővítjük termékválasztékunkat vegán opciókkal, valamint folytatjuk a természetes alapanyagok használatát. Emellett a cég szeretné elérni, hogy termékeink minél nagyobb arányban fenntartható csomagolást tartalmazzanak. Ennek első tapasztalható jele, hogy a nem felsőkategóriás termékeink csomagolásánál elhagyjuk a kozmetikai dobozok, további celofánba való csomagolását. Merész lépés, de most a termékek szépségét és esztétikáját feláldozzuk a természetvédelem oltárán! Mindezek mellett továbbra is fontosnak tartjuk a tudatos vásárlói magatartás támogatását.

Varga Attila

Ügyvezető

Forrás: Beauty Fórum

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook