Július Hónap Kozmetikusa

JÚLIUSBAN A HÓNAP KOZMETIKUSA
BAUMANN HAJNALKA Nagykanizsáról!

Gratulálunk Neki és további sok sikert kívánunk az Afrodita Cosmetics termékeivel történő kezeléseihez!
Szokás szerint olvassátok itt a rövid kis interjút, amit Hajnalkával készítettünk.

A: Mióta vagy a szakmában? Kozmetikusként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

B.H: 16 éve dolgozom kozmetikusként. Kezdetektől fontosnak tartottam a folyamatos szakmai fejlődést, amely elégedett, boldog vendégeket garantál. Célom tanulni minél többet, megismerni a legkorszerűbb anyagokat, kezeléseket, a manuális technika mellett a gépek használatát is előnyben részesítem.

A: Miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni?

B.H: Hatékony, problémamegoldó készítmények, amelyek jól kombinálhatók egymással. Valamint vendégeim otthoni bőrápolása is megoldott, mindenki számára megtaláljuk a legmegfelelőbb Afrodita terméket.

A: Melyik a kedvenc kozmetikumod és miért?

B.H: Az általam kipróbált és használt termékeket mind szeretem, viszont ha választanom kellene, akkor a Perfect Code sorozat a személyes kedvenc. Gyors, azonnali hatás már az első kezelés után, hosszabb távú alkalmazása látványos szerkezeti javulást hoz.

A: Voltál már velünk Szlovéniában a 4 napos gyárlátogatáson?

B.H: Gyárlátogatáson még nem vettem részt, jövőre tervbe kerülhet.

A: Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?

B.H: Úgy gondolom fontosak a szemináriumok a jó és eredményes munkavégzéshez. Hasznos szakmai ismereteket kapunk és lehetőség nyílik kozmetikus kolleganőkkel beszélgetni, tapasztalatot cserélni.

A: Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

B.H: Szerintem a szakma szeretete a legfontosabb, csak így válhat elhivatottá valaki és így a szorgalom, kitartás, folyamatos tanulás már jön magától.

 

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!



Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook