JÚLIUS HÓNAP KOZMETIKUSA BELOVÁRINÉ KANDIKÓ ZSANETT

JÚLIUSBAN A HÓNAP KOZMETIKUSA BELOVÁRINÉ KANDIKÓ ZSANETT Hévízről   

                  

 

Szokás szerint olvassátok itt a rövid interjút, amit Zsanettel készítettünk.

 

A: Mióta vagy a szakmában? Kozmetikusként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

Zs: Már 27éve vagyok kozmetikus, ami elég hosszú idő, de érdeklődésesem és a szakma iránti szeretetem semmit sem változott az évek alatt.  A szépségipar gyors fejlődésének köszönhetően nekünk, kozmetikusoknak folyamatosan meg kell újulnunk “haladni kell a korral”. Fontosnak tartom, hogy megismerjük, elsajátítsuk az adott cégen belül az új kezelési eljárásokat a szalon és lakossági termékeknél lévő újításokat, változásokat. Így van ez az Afrodita professionálnál is, amivel már 12 éve dolgozom.

A: Miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni? Melyik a kedvenc kozmetikumod és miért?

Zs: Az Afrodita Cosmetics professzionális termékeivel minden korosztály és bőrtípus számára hatékony, a bőrállapotnak legmegfelelőbb kezeléseket tudjuk végezni. Ami mellé az adott termékcsalád lakossági termékeit is ajánlani tudjuk így a megfelelő otthoni bőrápolással hosszú ideig fenntartható egy szebb bőrkép. Több termékcsalád az én és vendégeink kedvence is pl: WIN UP LIFT, PEEL RE- NEW, PURE GOLD 24Ka, NEURO SENSITIVE amivel a problémásabb bőrtípusokat is nagyon jó eredménnyel tudjuk kezelni.

A: Voltál már velünk Szlovéniában a 4 napos gyárlátogatáson?

Zs: Sajnos eddig még nem volt alkalmam részt venni, de kolléganőktől nagyon sok jót hallottam róla. Ez egy olyan rendezvény, ami összehozza a kozmetikusokat, szakmázhatnak, kikapcsolódhatnak, lazíthatnak egy kicsit. A következő ilyen eseményen már én is ott leszek.

A: Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?

Zs: Nagyon jók és kellenek, mert itt folyamatosan megismerhetjük az Afrodita termékek újdonságait, kezeléseit, amit a mindennapi munkánk során alkalmazni tudunk és ezt a vendégek is nagy örömmel fogadják.

A: Az online webináriumokat vagy az élő szemináriumokat részesíted előnyben inkább?

Zs: Azt gondolom mindkettő fontos. Természetesen az élő szemináriumok varázsa a személyes jelenlét nem pótolható, de a mostani világunkban egyre inkább az online tér kap helyet, ehhez kell nekünk is alkalmazkodnunk. Mindkettőben van valami jó az Afrodita csapata ezt is kiválóan megoldotta.

A: Hogyan hatott a munkádra a Covid?

Zs: Úgy gondolom ez mindenki számára nehéz időszak volt, de én próbáltam ebből is a legjobbat kihozni. Ugyan kicsit visszaesett a forgalmunk kevesebb lett a vendég viszont több lett a szabadidőm, amit magamra és a családomra tudtam fordítani. Ez az utóbbi időben nem így volt, túl sokat dolgoztam. A covid megtanított arra, hogy az egyensúlyt fenntartsam a munka és az “Én idő “között. Ez fontos és úgy látom ehhez az új helyzethez a vendégek többsége is jól alkalmazkodik.

A: Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

Zs: Először is szeressék azt, amit csinálnak, mert a szakma szeretete az alázatosság a vendégek iránti szeretet és természetesen a megszerzett tudás a nyitottság a folyamatos tanulás az, ami előre visz minket a siker felé. A személyes varázsunkkal, a minőségi munkával elnyerhetjük a vendégek bizalmát, akik, hűségesek lesznek és újra meg újra visszatérnek hozzánk. Menedzselni kell a szalonunkat. A hirdetésekkel, az online felületen lévő megjelenésekkel, sokkal szélesebb körben eljuthatunk az adott célcsoportokhoz és vendégeink száma folyamatosan bővülni fog.

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!



Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook