JÚLIUS HÓNAP KOZMETIKUSA

JÚLIUSBAN A HÓNAP KOZMETIKUSA

HAMMERNÉ MAGASHÁZI AFRODITÉ

Budapestről!

 

 

Gratulálunk Neki és további sok sikert kívánunk az Afrodita Cosmetics termékeivel történő kezeléseihez!

Szokás szerint olvassátok itt a rövid kis interjút, amit Afroditével készítettünk.

A: Mióta vagy a szakmában? Kozmetikusként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

H.A: 24 éve dolgozom a szakmában és ebből, ha jól emlékszem több mint 18 éve használom az Afrodita termékeit. Azt hiszem még mindig sok tervem, célom van, leginkább a tudásomat szeretném bővíteni, hogy minél hatékonyabban tudjam kezelni a vendégeimet! 

A: Miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni? 


H.A
: Szeretem, hogy a kozmetikában használt professzionális termékek teljes összhangban és szinergiában vannak a lakossági termékekkel. Szeretem, hogy a kezeléseket az adott vendég bőr típusának megfelelően lehet kombinálni is. És nem utolsósorban azért, mert a kezelések azonnali hatással és változással vannak a bőrre, amit a vendégeim rendkívül értékelnek!

A: Melyik a kedvenc kozmetikumod és miért?

H.A: Nagyon nehéz erre válaszolni! A vendégek, és ezért persze az én kedvenceim is, az Oxigen, Win-Up és persze a Perfect Code,amit  szerencsém volt egy szeminárium keretében bemutatni! 

A: Voltál már velünk Szlovéniában a 4 napos gyárlátogatáson?

H.A: Igen, voltam többször is! Mindig hatalmas élmény volt! Sajnálom, hogy a jelenlegi helyzetben idén ez elmaradt, de bízom benne, hogy jövőre ismét ott lehetünk!

A: Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?

H.A: Mivel szeretem az újdonságokat és persze mindig lehet újat hallani, tanulni mindig várom a szemináriumokat. 

A: Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?


H.A: Nem igazán szeretek bölcselkedni és nem is nagyon hiszem, hogy lennének erre sémák!Valószínűleg közhelyesen fog hangozni, de a szakma szeretete a folyamatos tanulás, a jó minőségű kozmetikumok és persze a vendégekkel való jó kapcsolat azt hiszem mindenkit előre lendíthet!

 

 

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!



Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook