FEBRUÁR HÓNAP KOZMETIKUSA BÁLINTNÉ GRÓF ANITA

FEBRUÁRBAN A HÓNAP KOZMETIKUSA

 

BÁLINTNÉ GRÓF ANITA Zsombóról!

Gratulálunk Neki és további sok sikert kívánunk az Afrodita Cosmetics termékeivel történő kezeléseihez!
Szokás szerint olvassátok itt a rövid interjút, amit Anitával készítettünk.

 

A: Mióta vagy a szakmában? Kozmetikusként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

22 éve kezdtem a tanulmányaimat a szakmában Szegeden, azután saját üzletet nyitottam vidéken. Az önállóság mellett fontos számomra hogy fejlődhessek, ezáltal a vendégeim maximális elégedettségére törekszem minden alkalommal. 

A: Kb. Mióta dolgozol és miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni? Melyik a kedvenc termékcsaládod, kezelési eljárásod és miért?

Anita: Idén lesz éppen 20 éve hogy megnyitottam, bár az Afroditával pár évvel ezután találkoztam, azóta kizárólag ezekre a termékekre építem a kezeléseket. Egyik kedvenc termékcsaládom a Gold 24 Ka amely az évek alatt vendégeimet is elkötelezte az eredmények alapján az Afroditához. Otthoni ápolásra is ezt ajánlom a kezelések kiegészítésére. A kozmetikában egyszerűen élmény a Gold kezelés, valódi kényeztetés, amit fontosnak tartok.

A: Szerinted nem jelent hátrányt, hogy a relatíve kisebb településen dolgozol? Vagy miben látod ennek az előnyeit?

Anita: Semmiképp sem hátrány, mivel a szolgáltatás többnyire személyfüggő így akár előny is lehet a személyes ismeretség illetve közvetlenség.

A: Mi a véleményed az Afrodita szemináriumairól?

Anita: Rendkívül hasznosak számomra, illetve nélkülözhetetlen segítséget adnak ezek az események. Szakmailag felkészültebb, naprakészebb lehetek általuk, mindig úgy éreztem kapok egy kis plusz lendületet is vagy inspirációt – köszönhetően a jó szervezésnek.

A: Szerinted tudtunk Neked az elmúlt évek során segíteni abban, hogy sikeresebb kozmetikus legyél? Ha igen, kérlek, emelj ki legalább egy példát, hogy mi volt az!

Anita: Itt a szemináriumokat emelném ki, minden alkalom adott segítséget, de konkrétan a masszázs tréning hatott leginkább a munkámra Kati néni jóvoltából.

A: Az online webináriumokat vagy az élő szemináriumokat részesíted előnyben inkább?

Anita: Mindenképpen az élőt, akkor is, ha ezért utazni kell és több időt is kíván.

A: Hogyan hatott a munkádra a Covid?

Anita: Sajnos tapasztalom a hátrányát, de próbálom megértéssel és türelemmel viselni, valamint alkalmazkodni a kialakult helyzethez.

A: Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

Anita: Legyenek nyitottak a képzésekre, tanuljanak a komoly szakmai múlttal rendelkezőktől. Ha elhivatottak, akkor szeretik a szakmát és tisztelik a vendéget, ami idővel meghozza majd a sikert.

 

Legfrissebb hírek

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook