FEBRUÁR HÓNAP KOZMETIKUSA BÁLINTNÉ GRÓF ANITA

FEBRUÁRBAN A HÓNAP KOZMETIKUSA

 

BÁLINTNÉ GRÓF ANITA Zsombóról!

Gratulálunk Neki és további sok sikert kívánunk az Afrodita Cosmetics termékeivel történő kezeléseihez!
Szokás szerint olvassátok itt a rövid interjút, amit Anitával készítettünk.

 

A: Mióta vagy a szakmában? Kozmetikusként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

22 éve kezdtem a tanulmányaimat a szakmában Szegeden, azután saját üzletet nyitottam vidéken. Az önállóság mellett fontos számomra hogy fejlődhessek, ezáltal a vendégeim maximális elégedettségére törekszem minden alkalommal. 

A: Kb. Mióta dolgozol és miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni? Melyik a kedvenc termékcsaládod, kezelési eljárásod és miért?

Anita: Idén lesz éppen 20 éve hogy megnyitottam, bár az Afroditával pár évvel ezután találkoztam, azóta kizárólag ezekre a termékekre építem a kezeléseket. Egyik kedvenc termékcsaládom a Gold 24 Ka amely az évek alatt vendégeimet is elkötelezte az eredmények alapján az Afroditához. Otthoni ápolásra is ezt ajánlom a kezelések kiegészítésére. A kozmetikában egyszerűen élmény a Gold kezelés, valódi kényeztetés, amit fontosnak tartok.

A: Szerinted nem jelent hátrányt, hogy a relatíve kisebb településen dolgozol? Vagy miben látod ennek az előnyeit?

Anita: Semmiképp sem hátrány, mivel a szolgáltatás többnyire személyfüggő így akár előny is lehet a személyes ismeretség illetve közvetlenség.

A: Mi a véleményed az Afrodita szemináriumairól?

Anita: Rendkívül hasznosak számomra, illetve nélkülözhetetlen segítséget adnak ezek az események. Szakmailag felkészültebb, naprakészebb lehetek általuk, mindig úgy éreztem kapok egy kis plusz lendületet is vagy inspirációt – köszönhetően a jó szervezésnek.

A: Szerinted tudtunk Neked az elmúlt évek során segíteni abban, hogy sikeresebb kozmetikus legyél? Ha igen, kérlek, emelj ki legalább egy példát, hogy mi volt az!

Anita: Itt a szemináriumokat emelném ki, minden alkalom adott segítséget, de konkrétan a masszázs tréning hatott leginkább a munkámra Kati néni jóvoltából.

A: Az online webináriumokat vagy az élő szemináriumokat részesíted előnyben inkább?

Anita: Mindenképpen az élőt, akkor is, ha ezért utazni kell és több időt is kíván.

A: Hogyan hatott a munkádra a Covid?

Anita: Sajnos tapasztalom a hátrányát, de próbálom megértéssel és türelemmel viselni, valamint alkalmazkodni a kialakult helyzethez.

A: Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

Anita: Legyenek nyitottak a képzésekre, tanuljanak a komoly szakmai múlttal rendelkezőktől. Ha elhivatottak, akkor szeretik a szakmát és tisztelik a vendéget, ami idővel meghozza majd a sikert.

 

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!



Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook