Ezért érdemes eljönni a Szemináriumra

Azért érdemes eljönnöd az Afrodita szemináriumra, mert már nagyon sokan megtapasztalták egy-egy szemináriumunk előnyét. Résztvevőink sok-sok elméleti és gyakorlati tudással tértek haza, a Vendégeik nagyon nagy megelégedésére.
Az eddig megtartott Afrodita Szemináriumok, tanfolyamok és képzések a számok tükrében:

Több mint 10 Éve

Több mint 20 Témakör

Több mint 100 Szeminárium és Tanfolyam

Több mint 2000 Résztvevő

Kiváló Előadók

Több mint 15 új Termékcsalád

Több mint 100 új Termék

Nekem abszolút hasznos volt és érdekes a szeminárium! Fontosnak tartom a fejlődést, mert ebben a szakmában másképp elveszel! A Báthory Kati nénit egy szuper ötlet volt meghívni!
Bányai Brigi

 

Nagyon hasznos volt a szeminárium. A bőrtípusokról mindig kell beszélnünk. Nagyon szép volt a masszázs. Magas volt a színvonal. Szuper volt! Nagyon szeretem az Afrodita termékeit. Nem feltétlen kell mindig egy új termék, hogy újat tudjak nyújtani a vendégeimnek. Kati néni előadása pedig külön emelte a színvonalat.
Agárdi Fanni

 

 

 

Engedjétek meg, hogy pár szót írjak az Afroditáról. 11éve, még tanuló koromban ismerkedtem meg a termékcsaláddal. Oktatómnak és Édesanyámnak köszönhetően eljutottam Szlovéniába gyárlátogatásra. Az igazi szerelem ott kezdődött. Évekig dolgoztam a termékekkel és jártam képzésekre, melyek minden alkalommal újabb tudást és élményt adtak nekem. Gyes után sajnos anyagi okok miatt egy olcsóbb kategóriás termékcsaláddal kezdtem újra a szakmát. Ahogy telt az idő, csalódás jött csalódás után. A továbbképzésük inkább csak termékbemutató volt. Szép és jó, hogy megnézhetem, megszagolhatom az új krémeket, de míg csak értékesítő beszél róla, komplett kozmetikai kezelés bemutató nélkül, addig engem nem győz meg. És nem is tudtam olyan eredményeket elérni, mint amit megszoktak a vendégeim. Az Afroditával látványos és napokig érezhető eredményeket értem el mindig, ezért szépen lassan visszatértem. Mint ahogy az utolsó és eddigi szemináriumon is, most is tudtam újat tanulni a “Nagyoktól”. Elméleti és gyakorlati szinten is, mindemellett új termékeket is megismerhettem. Ja, és még kedvezménnyel vásárolhattam is:-) Nagyon szimpatikus, hogy ennyire összetett és jól szervezettek ezek az összejövetelek és még a hangulat is családias. Én csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy legalább egyszer próbáljon ki egy továbbképzést és az magáért fog beszélni!
Gyimóti Szilvia

Először voltam Afrodita rendezésében szemináriumon, nem bántam meg, hogy jelentkeztem. Szeretném bővíteni a kezeléseimet és felkeltette érdeklődésemet több termékcsalád is, amelyeket feltétlen ki fogok próbálni. Báthory Kati néni előadása pedig fantasztikus volt. Minden elismerésem neki és a hozzá hasonló szakembereknek, nagyon részletesen, szemléletesen és élvezhetően tanulhattunk tőle. Köszönöm ezt a napot.
Fülöp Anikó Orosháza

 

Kati néni őszinte előadása nagyon tetszett. Jó volt, hogy beszélt arról, hogy az elmélet, amit az iskolában tanulunk és a gyakorlat mennyire különbözik egymástól. Kezdő kozmetikusként ezt megtapasztalni nagyon rossz. Adrienn szokás szerint nagyon felkészült volt. Tetszett, hogy végig vettük a hatóanyagokat. A biokémiai is abszolút hiteles volt.
Kismárton Barbara

 

 

Mindig nagyon jók a képzések! Szakmailag rengeteget fejlődök egy ilyen szemináriumon, sokat tanulok. A csapat kiváló és Adrinak is sokat köszönhetek!
Lőrentei Eszter, Szigetszentmiklós

 

 

 

Mindig örülök egy új termékcsaládnak, mivel új lehetőség, hogy még több kezelést, és megoldást tudjak nyújtani a szépülni vágyó vendégeknek. A vasárnapi előadás témája: Neuro Sensitive, érzékeny bőrre való kezelést mutattak be . Nagyon örültem ennek a témának, mivel a vendégeimen azt tapasztalom, akinek ilyen bőrtípusa van, sokkal jobban “féltik “a bőrüket, így bátran fogom tudni ajánlani ezt a termékcsaládot. Az előadások mindig fantasztikus akkor. Adri, az oktató kozmetikus, mind kisugárzása, mind előadása magával ragadó. Mindig visszautal a korábbi ismeretekre is, hogy a tanulók, illetve az új résztvevők számára is érthető legyen. Szünetbe és a nap végén lehetőség van a termékek megvásárlására. is, illetve az egymás közti tapasztalat átadására is. 4 éve dolgozok az Afrodita termékeivel. Elsőnek az Oxygen termékek továbbkėpzėsėn vettem részt, azóta a 7.oklevelemet szereztem meg az Afrodita -nál. A vendégek számára is fontos, lássák a folyamatos fejlődést, hiszen számukra az a leglényegesebb,hogy a kezelés végére szembetűnő legyen a látvány. Az Afrodita termékei széles hatáskörű. Aki gépi kezelésekkel is foglalkoznak;azok is megtalálják a számukra megfelelőt. Krémei kellemes illatúak, könnyen felszívódnak és kevés mennyiség kell belőle. A legfontosabb szilikon és parabén mentes termékek.
Prepukné Áncsán Zsuzsa Hajdúnánás kozmetikus

20 éve vagyok kozmetikus, 3 éve csak az Afrodita termékeit használom és minden képzésükön azóta részt veszek. Az őszi szemináriumot,melynek témája az érzékeny bőrök kezelése,nagyon vártam!Egy igazan különleges ismertető, nagy tudást adott és igazán széles nézőpontból mutatta be a kezelést. Elhangzottak az alapoktól az orvosi szintig minden információ, sok kérdésre választ kaphattunk. Az új anyagok, melyet a kezelés folyamán Adri bemutatott és ismertetett,hozta a várt eredményt. A családias hangulat az előadás színvonala egy újabb Afrodita élménnyel gazdagított ! Jól éreztem magam,mindenkinek csak ajánlani tudom az ilyen szemináriumon való részvételt!Köszönöm!
Anda Krisztina, Debrecen

 

Minőségi termékek, színvonalas előadás, csak a legjobbakat tudom mondani az Afrodita győri tanfolyamáról. Örülök, hogy részt vehettem és részese lehettem ennek a nagyszerű képzésnek.
Bari Andrea

 

 

Idén ősszel részt vettem a második Afrodita szemináriumomon, ami az ” Új élet az érzékeny bőr számára jegyében zajlott. Számomra a azemináriumok, képzések az Afroditával nem csak a tanulást, fejlődést teszi lehetővé a szakmában, hanem a kolégákkal, barátokkal való eszmecserét is. Folyamatosan fejlődő tanulmányokkal és bővülő kozmetikai palettával várja az Afrodita az új és meglévő kozmetikusokat!Én ott leszek és várunk benneteket is!
Jasku Barbara Nyíregyháza

 

https://afrodita-kozmetika.hu/esemenyek/2019-tavaszi-szeminarium-perfect-code/

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook