DECEMBERBEN A HÓNAP KOZMETIKUSA: WINDISCH SZILVIA

 

DECEMBERBEN A HÓNAP KOZMETIKUSA:

WINDISCH SZILVIA!

Fogadjátok sok szeretettel!

Gratulálunk Neki és további sok sikert kívánunk az Afrodita Cosmetics termékeivel történő kezeléseihez!
Szokás szerint olvassátok itt a rövid kis interjút, amit Szilvivel készítettünk.

A: Mióta vagy a szakmában? Kozmetikusként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

W.S.: 2001-ben végeztem kozmetikusként az Ipartestületnél. Saját kis üzletemben dolgozom a kezdetektől fogva. Nagyon szeretek fejlődni, képezni magam, hogy minél jobban tudjam végezni a munkámat. Főleg a problémás bőrök kezelése jelentik számomra a kihívást, amit nagy odafigyeléssel és a vendéggel való együttműködéssel sikeresen tudunk kezelni.

A: Miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni? Melyik a kedvenc kozmetikumod és miért?

W.S.: Számomra és most már a vendégeim számára is egyre fontosabb, hogy jó minőségű, megfizethető áru termékekkel végezzem a kezeléseket. Az, hogy egyre természetesebbek, parabén, parafin és szilikon mentesek az nagyon tetszik. Nem mindegy, hogy napi több órában mivel érintkezünk mi kozmetikusok is. Kedvenceim közé tartozik a Borterápia,  (WINE THERAPY) ami mai napig elvarázsolja a vendégeimet főleg az illatával és hatásával is. A PURE SKIN SOLUTION családdal pedig a fiatalok bőrét nagyon szépen lehet kezelni.

A: Voltál már velünk Szlovéniában a 4 napos gyárlátogatáson?

W.S.: Szlovéniában a gyárlátogatáson már 4 alkalommal jártam es a jövőben is szeretnék meg menni. Mindig feltöltődve, szakmailag új információkkal gyarapodunk. Itt már barátságok is születtek a kolleganőkkel, amik azóta is tartanak. Nem mellesleg gyönyörű kis város, tele szuper programokkal.

 A: Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?

W.S.: Több alkalommal vettem részt a szemináriumokon is Budapesten. Az aktuális újdonságokról nagyon jó lehetőség így tájékozódni.

A: Az online webináriumokat vagy az élő szemináriumokat részesíted előnyben inkább?

W.S.: Én az élő szemináriumokat részesítem előnyben. Az első “tanfolyamon” ami az Aromaterápiába vezetett be azt meg 2004-ben végeztem el ahol talán 8-10 fővel volt megtartva. Azóta is folyamatosan, ha lehetőségem van szeretek részt venni ezeken.

A: Hogyan hatott a munkádra a Covid?

W.S.: A Covid sajnos engem is érintett, ahogy gondolom sokunkat. A vendégek nagy százaléka nem jött és van, aki azóta sem tértek vissza. Nagy a forgalom kiesés.

A: Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

W.S.: A kezdő kozmetikusoknak azt tudnám javasolni, hogy legyenek alázatosak, türelmesek és kitartóak. A továbbképzések nagyon fontosak. A legszebb szakma szerintem a mienk. Csak szeretettel lehet csinálni!

Legfrissebb hírek

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook