DECEMBERBEN A HÓNAP KOZMETIKUSA: WINDISCH SZILVIA

 

DECEMBERBEN A HÓNAP KOZMETIKUSA:

WINDISCH SZILVIA!

Fogadjátok sok szeretettel!

Gratulálunk Neki és további sok sikert kívánunk az Afrodita Cosmetics termékeivel történő kezeléseihez!
Szokás szerint olvassátok itt a rövid kis interjút, amit Szilvivel készítettünk.

A: Mióta vagy a szakmában? Kozmetikusként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

W.S.: 2001-ben végeztem kozmetikusként az Ipartestületnél. Saját kis üzletemben dolgozom a kezdetektől fogva. Nagyon szeretek fejlődni, képezni magam, hogy minél jobban tudjam végezni a munkámat. Főleg a problémás bőrök kezelése jelentik számomra a kihívást, amit nagy odafigyeléssel és a vendéggel való együttműködéssel sikeresen tudunk kezelni.

A: Miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni? Melyik a kedvenc kozmetikumod és miért?

W.S.: Számomra és most már a vendégeim számára is egyre fontosabb, hogy jó minőségű, megfizethető áru termékekkel végezzem a kezeléseket. Az, hogy egyre természetesebbek, parabén, parafin és szilikon mentesek az nagyon tetszik. Nem mindegy, hogy napi több órában mivel érintkezünk mi kozmetikusok is. Kedvenceim közé tartozik a Borterápia,  (WINE THERAPY) ami mai napig elvarázsolja a vendégeimet főleg az illatával és hatásával is. A PURE SKIN SOLUTION családdal pedig a fiatalok bőrét nagyon szépen lehet kezelni.

A: Voltál már velünk Szlovéniában a 4 napos gyárlátogatáson?

W.S.: Szlovéniában a gyárlátogatáson már 4 alkalommal jártam es a jövőben is szeretnék meg menni. Mindig feltöltődve, szakmailag új információkkal gyarapodunk. Itt már barátságok is születtek a kolleganőkkel, amik azóta is tartanak. Nem mellesleg gyönyörű kis város, tele szuper programokkal.

 A: Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?

W.S.: Több alkalommal vettem részt a szemináriumokon is Budapesten. Az aktuális újdonságokról nagyon jó lehetőség így tájékozódni.

A: Az online webináriumokat vagy az élő szemináriumokat részesíted előnyben inkább?

W.S.: Én az élő szemináriumokat részesítem előnyben. Az első “tanfolyamon” ami az Aromaterápiába vezetett be azt meg 2004-ben végeztem el ahol talán 8-10 fővel volt megtartva. Azóta is folyamatosan, ha lehetőségem van szeretek részt venni ezeken.

A: Hogyan hatott a munkádra a Covid?

W.S.: A Covid sajnos engem is érintett, ahogy gondolom sokunkat. A vendégek nagy százaléka nem jött és van, aki azóta sem tértek vissza. Nagy a forgalom kiesés.

A: Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

W.S.: A kezdő kozmetikusoknak azt tudnám javasolni, hogy legyenek alázatosak, türelmesek és kitartóak. A továbbképzések nagyon fontosak. A legszebb szakma szerintem a mienk. Csak szeretettel lehet csinálni!

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook