DECEMBER HÓNAP KOZMETIKUSA

DECEMBERBEN A HÓNAP KOZMETIKUSA

JASKU BARBARA


Nyíregyházáról!

Fogadjátok sok szeretettel!

Gratulálunk Neki és további sok sikert kívánunk az Afrodita Cosmetics termékeivel történő kezeléseihez!
Szokás szerint olvassátok itt a rövid kis interjút, amit Barbarával készítettünk.

 

A: Mióta vagy a szakmában? Kozmetikusként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

J.B: Kozmetikusként már régóta dolgozom, körülbelül 6 éve, de főállásban 2 éve. A kezdet nem volt könnyű friss szakmával a kezemben 21 évesen, de a főállásom után mindennap próbáltam vendégeket gyűjtögetni, mert tudtam, hogy előbb vagy utóbb ez lesz a munkám, és egyben hivatásom is immár!

Kozmetikusként már úgy érzem, sok mindent elértem, de nincs megállás, folyamatos fejlődés kell elméletben és gyakorlatban is.  Fontos a megújulás számomra, a kozmetikai iparágban több szinten képzem magam. A tavalyi évben októberben egy nagy vágyam, álmom is valóra vált, miszerint sminktetováló is lettem, amellyel bővíthettem, színesíthettem a szakmai palettám!

 A: Miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni? 

J.B: Az Afrodita termékekkel könnyű dolgozni, legyen szó akár egy – egy kezelésről vagy kúráról, sokszínű, színes termékskálája minden vendég számára egyénre szabható és ez számomra is megkönnyíti  a munkát. Természetes alapanyagúak, nem váltanak ki irritációt, teljesen vegan termékek, melyek igazodnak a mai” érzékeny bőrű emberek” világához.

 A: Melyik a kedvenc kozmetikumod és miért?

J.B: Kedvenc kozmetikumom több is van, de amit kiemelnék, és aminek a vendégeim is kifejezetten örülnek az a Neuro-Sensitive termékcsalád. Irritáció nélkül lehet végigcsinálni egy rozáceás bőrű vendégem kezelését úgy, hogy sem én, sem a vendégem nem fél a kezelés eredményétől.

A: Voltál már velünk Szlovéniában a 4 napos gyárlátogatáson?

 J.B: Igen, 2018-ban voltam Szlovéniában, szinte még akkor ismerkedtem a termékekkel. Jó lehetőségnek gondoltam, úgy éreztem hol máshol ismerhetném meg jobban és részletesebben a termékeket, mint az Afrodita hazájában!

A: Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?

J.B: Igyekszem a szemináriumok alkalmával mindig tanulni és elmélyülni a kezelésekben, illetve az elmélettel kapcsolatos ismeretekben, mindig megújulva, feltöltődve érzem magam egy szemináriumi nap után. Az Afrodita csapata mindig kitesz magáért egy ilyen esemény lebonyolításában, minden a kozmetikusokról, azaz rólunk szól!

 

A: Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?


J.B: Kedves kezdő kozmetikusok! Egy jó kozmetikus munkája függ a kozmetikus személyiségétől, kisugárzásától. A vendégek mennyiségétől soha ne félj, hinni és bízni kell magadban! Folyamatos fejlődésed és a munka iránti elhivatottságod téged fog igazolni! Ne félj megpróbálni, a próba mindig egy újabb esély a cél felé! Te egy nagyon jó kozmetikus vagy! Indulj el és válaszd a szépség útját!

 

 

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!



Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook