DECEMBER HÓNAP KOZMETIKUSA

DECEMBERBEN A HÓNAP KOZMETIKUSA

JASKU BARBARA


Nyíregyházáról!

Fogadjátok sok szeretettel!

Gratulálunk Neki és további sok sikert kívánunk az Afrodita Cosmetics termékeivel történő kezeléseihez!
Szokás szerint olvassátok itt a rövid kis interjút, amit Barbarával készítettünk.

 

A: Mióta vagy a szakmában? Kozmetikusként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

J.B: Kozmetikusként már régóta dolgozom, körülbelül 6 éve, de főállásban 2 éve. A kezdet nem volt könnyű friss szakmával a kezemben 21 évesen, de a főállásom után mindennap próbáltam vendégeket gyűjtögetni, mert tudtam, hogy előbb vagy utóbb ez lesz a munkám, és egyben hivatásom is immár!

Kozmetikusként már úgy érzem, sok mindent elértem, de nincs megállás, folyamatos fejlődés kell elméletben és gyakorlatban is.  Fontos a megújulás számomra, a kozmetikai iparágban több szinten képzem magam. A tavalyi évben októberben egy nagy vágyam, álmom is valóra vált, miszerint sminktetováló is lettem, amellyel bővíthettem, színesíthettem a szakmai palettám!

 A: Miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni? 

J.B: Az Afrodita termékekkel könnyű dolgozni, legyen szó akár egy – egy kezelésről vagy kúráról, sokszínű, színes termékskálája minden vendég számára egyénre szabható és ez számomra is megkönnyíti  a munkát. Természetes alapanyagúak, nem váltanak ki irritációt, teljesen vegan termékek, melyek igazodnak a mai” érzékeny bőrű emberek” világához.

 A: Melyik a kedvenc kozmetikumod és miért?

J.B: Kedvenc kozmetikumom több is van, de amit kiemelnék, és aminek a vendégeim is kifejezetten örülnek az a Neuro-Sensitive termékcsalád. Irritáció nélkül lehet végigcsinálni egy rozáceás bőrű vendégem kezelését úgy, hogy sem én, sem a vendégem nem fél a kezelés eredményétől.

A: Voltál már velünk Szlovéniában a 4 napos gyárlátogatáson?

 J.B: Igen, 2018-ban voltam Szlovéniában, szinte még akkor ismerkedtem a termékekkel. Jó lehetőségnek gondoltam, úgy éreztem hol máshol ismerhetném meg jobban és részletesebben a termékeket, mint az Afrodita hazájában!

A: Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?

J.B: Igyekszem a szemináriumok alkalmával mindig tanulni és elmélyülni a kezelésekben, illetve az elmélettel kapcsolatos ismeretekben, mindig megújulva, feltöltődve érzem magam egy szemináriumi nap után. Az Afrodita csapata mindig kitesz magáért egy ilyen esemény lebonyolításában, minden a kozmetikusokról, azaz rólunk szól!

 

A: Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?


J.B: Kedves kezdő kozmetikusok! Egy jó kozmetikus munkája függ a kozmetikus személyiségétől, kisugárzásától. A vendégek mennyiségétől soha ne félj, hinni és bízni kell magadban! Folyamatos fejlődésed és a munka iránti elhivatottságod téged fog igazolni! Ne félj megpróbálni, a próba mindig egy újabb esély a cél felé! Te egy nagyon jó kozmetikus vagy! Indulj el és válaszd a szépség útját!

 

 

Legfrissebb hírek

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook