Augusztus Hónap Kozmetikusa

AUGUSZTUSBAN A HÓNAP KOZMETIKUSA

BARTA DIÁNA
Hajdúnánásról

Fogadjátok sok szeretettel!

Gratulálunk Neki és további sok sikert kívánunk az Afrodita Cosmetics termékeivel történő kezeléseihez!
Szokás szerint olvassátok itt a rövid kis interjút, amit Diánával készítettünk.

 

A: Mióta vagy a szakmában?

B.D.: Hat éve vagyok a szakmában.

A: Szerinted hogy lehet elérni azt, hogy valaki sikeres kozmetikus legyen?

B.D.: Először is a szakma iránti szeretet, nagyon sok munka és kitartás, a folyamatos szakmai képzések, minőségi termékek használata, a vendégekkel való bánásmód.

A: Hogy találtál rá az Afrodita Cosmetics-re?

B.D.: Az Afrodita termékek megismerését elsősorban az Afrodita területi képviselőjének, Tóthné Gergely Timinek köszönhetem. Ahogyan Timi beszélt a termékekről, azonnal felkeltette az érdeklődésemet, és minden szakmai kérdésre kielégítő választ kaptam és kapok a mai napig, amivel nagyban segíti a munkámat.

A: Miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel, illetve az Apollos Bt.-vel dolgozni?

B.D.: Az Afrodita kiváló termék, melyet a legmodernebb technológiákkal állítanak elő. Természetes, minőségi alapanyagokból készülnek, magas hatóanyag koncentrátummal rendelkeznek. Nem tartalmaznak a bőrt megterhelő anyagokat. Minden termék roppant népszerű a vendégeim körében, hiszen hatékony arc- és testkezeléseket kínál minden bőrtípusra. Minőségük garantálja a hatásos és látványos kezeléseket. A cég által szervezett képzéseket rendkívül magas színvonalúnak tartom.

A: Kozmetikusként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

B.D.: Céljaim és vágyaim közt szerepel még többet nyújtani a vendégeimnek újdonságokkal, illetve még magasabb szakmai tudást biztosítani a számukra. Emberileg és szakmailag a legtöbbet adni.

A: Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

B.D.: Mindenképp hivatásként tekintsenek a szakmájukra!

 

 

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!



Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook