AFRODITA TAVASZI SZEMINÁRIUMMAL KAPCSOLATOS FELHÍVÁS!

AFRODITA TAVASZI SZEMINÁRIUMMAL KAPCSOLATOS FELHÍVÁS!

A jelenlegi koronavírus helyzetre való tekintettel az alábbi intézkedéseket teszem:

A kialakult helyzetre és a Kormány által bevezetett intézkedésekre való tekintettel, felelős cégvezetőként, rengeteg szempontot figyelembe véve és mérlegelve úgy döntöttem, hogy a tavaszi szemináriumi körutunkat az összes helyszínen lemondom, illetve bizonytalan időre elhalasztom –  annak ellenére, hogy jelenleg a 100 fő alatti rendezvények még megtarthatók (lennének).

Mivel egészségügyi vészhelyzet áll fent, sem a munkatársaim, sem pedig a szemináriumon részt vevő kozmetikusok egészségét nem kockáztatom egy esetleges vírusfertőzéssel és annak lehetséges terjesztésével illetve következményeivel.

Jelen döntésem következményeképpen, minden a szemináriumra regisztrált és befizetett ügyfelünk a befizetett részvételi díjával az alábbiak szerint rendelkezhet:

  1. A) A következő vagy elhalasztott szemináriumon felhasználhatod, azaz arra már érvényes „jeggyel” rendelkezel (ennek időpontja még nem ismert)
  2. B) Teljes egészében levásárolhatod (amennyiben valaki könyvel együtt vette a jegyet, a könyv árát is Afrodita kozmetikumokra tudja levásárolni)
  3. C) A teljes befizetett összeget visszakérheted

Bármelyik mellet is döntesz, ezt mindenképp írásban tedd meg az apollos@afrodita-kozmetika.hu email címre elküldve ÉS a Területi Képviselődnek is (amennyiben van) erősítsd meg a kérésed!

 

AFRODITA MÁJUSI SZLOVÉNIAI GYÁRLÁTOGATÁSSAL KAPCSOLATOS NYILATKOZAT:

A szlovéniai képzésünket, gyárlátogatásunkat töretlenül szervezzük! Várjuk a jelentkezéseteket és a befizetéseiteket. A kialakult helyzetet folyamatosan figyelemmel kísérjük és amennyiben a koronavírusos válságállapot addig megszűnik, az utat megtartjuk.

Abban az esetben, ha a fertőzésveszély továbbra is fennáll, esetleg olyan rendeletet vagy törvényt hoznak, amely megakadályozza az út lebonyolítását, új időpontot tűzünk ki, előre láthatólag az őszi időszakra.

A már befizetett részvételi díjadat addig is elkülönítjük, és az alábbiak szerint rendelkezhetsz vele::

  1. Felhasználhatod a következő szervezett gyárlátogatás időpontjában
  2. A teljes befizetett összeget visszakérheted

Amíg a hatóságok által az Apollos Bt. működése nincs akadályoztatva, addig a cég zavartalanul fog működni és arra törekszünk, hogy a kedves Ügyfeleinket maximálisan ki tudjuk szolgálni! Területi Képviselőink és irodánk is állnak rendelkezésedre!

Ugyanakkor felhívtam a Munkatársaim figyelmét arra, hogy a megszokottól eltérően és kivételesen, helyezzék előtérbe a „telefonos ügyintézést” Veletek. Azaz, csak a legszükségesebb esetekben találkozzanak az ügyfelekkel (pl. áru átadása), ezáltal is minimalizálva az esetleges fertőzést bárki részéről.

Amennyiben további korlátozó intézkedéseket hoz a Kormány, ehhez alkalmazkodva fogunk változtatni. Fontosnak tartom kiemelni, hogy erre akár naponta is sor kerülhet!

Köszönöm a szíves megértésedet és jó egészséget kívánok:

Varga Attila,

Ügyvezető
Apollos Bt. – Afrodita Cosmetics

Legfrissebb hírek

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook