AFRODITA TAVASZI SZEMINÁRIUMMAL KAPCSOLATOS FELHÍVÁS!

AFRODITA TAVASZI SZEMINÁRIUMMAL KAPCSOLATOS FELHÍVÁS!

A jelenlegi koronavírus helyzetre való tekintettel az alábbi intézkedéseket teszem:

A kialakult helyzetre és a Kormány által bevezetett intézkedésekre való tekintettel, felelős cégvezetőként, rengeteg szempontot figyelembe véve és mérlegelve úgy döntöttem, hogy a tavaszi szemináriumi körutunkat az összes helyszínen lemondom, illetve bizonytalan időre elhalasztom –  annak ellenére, hogy jelenleg a 100 fő alatti rendezvények még megtarthatók (lennének).

Mivel egészségügyi vészhelyzet áll fent, sem a munkatársaim, sem pedig a szemináriumon részt vevő kozmetikusok egészségét nem kockáztatom egy esetleges vírusfertőzéssel és annak lehetséges terjesztésével illetve következményeivel.

Jelen döntésem következményeképpen, minden a szemináriumra regisztrált és befizetett ügyfelünk a befizetett részvételi díjával az alábbiak szerint rendelkezhet:

  1. A) A következő vagy elhalasztott szemináriumon felhasználhatod, azaz arra már érvényes „jeggyel” rendelkezel (ennek időpontja még nem ismert)
  2. B) Teljes egészében levásárolhatod (amennyiben valaki könyvel együtt vette a jegyet, a könyv árát is Afrodita kozmetikumokra tudja levásárolni)
  3. C) A teljes befizetett összeget visszakérheted

Bármelyik mellet is döntesz, ezt mindenképp írásban tedd meg az apollos@afrodita-kozmetika.hu email címre elküldve ÉS a Területi Képviselődnek is (amennyiben van) erősítsd meg a kérésed!

 

AFRODITA MÁJUSI SZLOVÉNIAI GYÁRLÁTOGATÁSSAL KAPCSOLATOS NYILATKOZAT:

A szlovéniai képzésünket, gyárlátogatásunkat töretlenül szervezzük! Várjuk a jelentkezéseteket és a befizetéseiteket. A kialakult helyzetet folyamatosan figyelemmel kísérjük és amennyiben a koronavírusos válságállapot addig megszűnik, az utat megtartjuk.

Abban az esetben, ha a fertőzésveszély továbbra is fennáll, esetleg olyan rendeletet vagy törvényt hoznak, amely megakadályozza az út lebonyolítását, új időpontot tűzünk ki, előre láthatólag az őszi időszakra.

A már befizetett részvételi díjadat addig is elkülönítjük, és az alábbiak szerint rendelkezhetsz vele::

  1. Felhasználhatod a következő szervezett gyárlátogatás időpontjában
  2. A teljes befizetett összeget visszakérheted

Amíg a hatóságok által az Apollos Bt. működése nincs akadályoztatva, addig a cég zavartalanul fog működni és arra törekszünk, hogy a kedves Ügyfeleinket maximálisan ki tudjuk szolgálni! Területi Képviselőink és irodánk is állnak rendelkezésedre!

Ugyanakkor felhívtam a Munkatársaim figyelmét arra, hogy a megszokottól eltérően és kivételesen, helyezzék előtérbe a „telefonos ügyintézést” Veletek. Azaz, csak a legszükségesebb esetekben találkozzanak az ügyfelekkel (pl. áru átadása), ezáltal is minimalizálva az esetleges fertőzést bárki részéről.

Amennyiben további korlátozó intézkedéseket hoz a Kormány, ehhez alkalmazkodva fogunk változtatni. Fontosnak tartom kiemelni, hogy erre akár naponta is sor kerülhet!

Köszönöm a szíves megértésedet és jó egészséget kívánok:

Varga Attila,

Ügyvezető
Apollos Bt. – Afrodita Cosmetics

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!



Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook