Afrodita Kozmetika hivatalos közlemény

Afrodita Kozmetika hivatalos közlemény:

Magyarországon is szétválasztjuk az Afrodita két brandjét!

Amennyiben jártál már velünk Szlovéniában az anyacégnél, vagy éppen Horvátországban nyaraltál, akkor láthattad, hogy az Afrodita Kozmetika cég ezekben az országokban (és szinte minden más országban) termékskálájának egy részét – az ún. lakossági, vagy SHOP termékeket – többek között drogériákban is forgalmazza. Ez alól Európában jelenleg Lengyelország és Magyarország a kivétel, azaz itt a termékek még nem kaphatók üzletekben.  Ezen pillanatnyilag nem áll szándékunkban változtatni! Azonban a piaci globalizáció miatt, amely nagyban meghatározza és befolyásolja a termékkínálatot, az árakat, a marketing tevékenységet, ill. marketing kommunikációt, valamint az Afrodita Kozmetika cég követelményeinek, üzletpolitikájának eleget téve, a fentiek tekintetében (kínálat, árak, kommunikáció stb.), de különösen a két Afrodita Brand szétválasztásában a jövőben Magyarországon is hangsúlyosabban foglalkozunk, mint eddig.

Az Afrodita Kozmetika cég, alapvetően 2 márkát (brandet) gyárt és forgalmaz!
A két brand továbbra is megmarad, de nagyobb hangsúlyt fektetünk ezek megkülönböztetésére, hiszen, még ha egy ugyanazon cégről is beszélünk, a két brand teljesen más! Más a két brand célcsoportja, felhasználási területe, felhasználás célja, a termékek összetétele (még hasonló megnevezés esetén is) és árszínvonala is.
A két brand:

AFRODITA PROFESSIONAL

  • Professzionális és Professzionális Home care kozmetikumok
  • Professzionális termékeinkkel Téged, mint a Szépségipari szakmában dolgozó ügyfelünket látunk el, amelyekkel Vendégeid szépség- és bőrproblémáit, a leghatékonyabb módon tudod kezelni!
    Precíziós, magas minőségi elvárásoknak megfelelő „szerszámot” adunk a kezedbe általuk!
  • Megtalálhatod bennük a mai kor követelményeinek megfelelő csúcstechnológiás hatóanyagokat tartalmazó, valamint speciális, luxus, és alapkezelési eljárásokat biztosító termékeket is.
  • Ezt a Professzionális brandet, illetve bőrápolást tudod Vendégeid részére otthonra is biztosítani, a PROFESSIONAL HOME CARE termékek formájában.
  • Afrodita Professional termékeink pl.: 3Peptides, Collagen Cmf, Pure Gold, stb..

AFRODITA COSMETICS

  • lakossági termékek, vagy más néven SHOP termékek, amelyeket alapvetően üzletekben, drogériákban forgalmaz az Afrodita Kozmetika cég (Magyarországon és Lengyelországban nem).
  • Széles termékkínálat jellemzi, ahol a tömegigények kielégítése a cél.
  • A Professional termékekhez viszonyítva alacsonyabb hatóanyagtartalommal, de megfelelő minőséget biztosító brand. Nagy üzletláncok által rendelt, nagy mennyiségben előállított, ezért alacsonyabb árakat lehetővé tevő termékskála.
  • Afrodita Cosmetics termékeink pl: 4D collagen, Natural Lift, Clean Phase, stb…

A 2 márkát a jövőben „ketté választjuk”! Teljesen külön árlistát készítünk róluk, ezzel is segítve a munkádat, hiszen így átláthatóbbá és egyértelművé válik számodra, hogy melyik termék hová tartozik.

FONTOS! Mint régi ügyfelünket, a fenti bejelentés alapvetően nem befolyásolja a további együttműködésünket és Neked semmilyen teendőd nincs ezzel kapcsolatban!

Mivel rengeteg új termékkel bővültünk illetve átalakultunk az idei évben, szükségessé vált egy új termék és árlista elkészítése (szétválasztva a két brandet).
Ugyanakkor az árfolyam változása, a nemzetközi kereskedelemben bekövetkezett változások, a COVID helyzet miatt kialakult bizonytalan gyártási és szállítási folyamatok, jelentősen megemelték költségeinket, amelyek miatt az árak korrekcióját el kell végeznünk.

Új termék- és árlistánk 2021. Október 1.-én lép életbe.

Ezen bejelentésünk biztosan nem ér váratlanul, hiszen az idei 2021. évben, március 1.-vel már meghirdettünk egy árváltozást, amit aztán a tavaszi COVID miatti bezárások, a bizonytalan nyitások, a vendégek elmaradozása miatt, akkor ezt nem tettük meg! Ezzel is igyekeztünk segíteni a Te talpra állásodat ebben a nehéz időszakban és utána, mind a mai napig.

Bár tisztában vagyunk vele, hogy ez a bejelentés alapvetően nem fog örömmel eltölteni, de azt is feltételezzük, hogy ennek okát megértéssel fogadod, hiszen pontosan látod Te is nap, mint nap, az árak és költségek emelkedését (ha csak a közértbe mész, akkor is), amelyeket mi sem tudunk a továbbiakban figyelmen kívül hagyni.

  • Új és Megújult Termékekkel,
  • Élő Szemináriummal (bár ez a COVID helyzet miatt nem 100% ),
  • és Gyönyörűséges Karácsonyi Ajándékcsomagokkal jövünk hamarosan!

Vendégekkel teli boldog időszakot kíván az Afrodita csapata és jómagam!

Varga Attila

Ügyvezető

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!



Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook