A SZÉPSÉGNAGYKÖVETÜNK VICZINA EDINA

Sok szeretettel gratulálunk

VICZINA EDINÁNAK,

akit TISZTELETBELI AFRODITA SZÉPSÉGNAGYKÖVETTÉ „avanzsáltunk”.

Olvassátok el az interjút, amit Edinával készítettünk! 

 

A: Mióta vagy a szakmában? Kozmetikusként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

V.E.: 19 éve vagyok a szakmában  és 11 éve vagyok elkötelezett használója az Afrodita termékcsaládnak. Azonnali szerelem volt ez a találkozás, mely azóta is tart illetve erősödött.😊 

A: Miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni? Melyik a kedvenc kozmetikumod és miért?

V.E.: Azonosulni tudok a cég filozófiájával, és céljaival. Magas színvonalon szolgálja ki a professzionális és a lakossági felhasználókat. Saját laboratóriumaiban fejleszti a termékeket, hatóanyagokat. Ennek köszönhetően rendkívül eredményesek, látványosak a kezelések.

Több kedvenc termékem is van. A Pure Oxygen, Tripeptides, a Peel Re – New, Neuro Sensitive termékcsaládok. Modern hatóanyagokkal dolgoznak. Korábban nehezen orvosolható bőrproblémákra is rendkívül hatékonyak.

A: Voltál már velünk Szlovéniában a 4 napos gyárlátogatáson több ízben is, melyik a legkellemesebb élményed?

V.E.: A szlovéniai gyárlátogatás az egész éves kitartó munkánk jutalom útja. 4 nap felhőtlen együttlét olyan kozmetikusokkal, akik rajonganak a szakmájuk iránt. A legkellemesebb élményeim az esti közös vacsorák, a tombola húzás, borkóstoló fent a hegyen.  

A: Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?

V.E.: Rendszeresen részt veszek a képzéseken. Kovács Adrienn jól felkészült szakember és oktató. A komoly biokémiai ismeretek átadása mellett a léleksimogató masszázsok és relaxációs technikákban is járatos. A szemináriumok alkalmával sok olyan ismeretre tettem szert, ami a vállalkozásom sikerességéhez is hozzá segített. 

A: Az online webináriumokat vagy az élő szemináriumokat részesíted előnyben inkább?

V.E.: Mindegyik formában fontosnak tartom az oktatást. Az élő szemináriumok varázsa a ,személyes találkozás nehezen pótolható. Nagyon tetszett, hogy volt mindig őszi, tavaszi körút. Az ország minden régióját meglátogatta a cég és összehozta az ottani kozmetikusokat. Ahol szintén tapasztalatokat cserélhettünk és sok felmerülő kérdést megvitattunk közösen.

A tavalyi és az idei év azonban rugalmasságra, nyitottságra tanított mindnyájunkat. Megtanultunk alkalmazkodni az élet minden területén az online jelenléthez. Jelenleg ez az egyetlen módja annak, hogy képezni tudjuk magunkat. Az Afrodita csapata kiválóan megoldotta ezt a feladatot is.

Nagyon jól használható tudást kaptam a webináriumokon keresztül.

Örülnék, ha a jövőben választható lenne mindkét opció. A webinárium előnyei: Otthon, bármikor újra nézhető tetszőleges időpontban. A lényeg, hogy minél nagyobb körben eljusson minden gyakorló vagy leendő Afroditás kozmetikushoz az információ. 

A: Hogyan hatott a munkádra a Covid?

V.E.: A Covid időszak sok pozitív dolgot is hozott az életembe. Megtanultam, hogy mennyire fontos a munka és a magánélet közötti egyensúly. Már nem hajszolom magam túl, úgy, mint korábban. A vendégek is alkalmazkodnak az új helyzethez. Nekem nem volt komolyabb forgalomkiesésem és a termékeket is szívesen vásárolják a vendégek.

A: Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

V.E.: Szeressék a munkájukat. Szeretettel és elfogadással legyenek a vendégeik felé, akik bizalommal fordulnak feléjük. Fontos a technikai fejlődés, modern kozmetikai gépek, hangzatos reklámok, facebook hirdetések.

De ne felejtsük el, hogy a vendég a szakmai és technikai tudásunk mellett a mi személyes varázsunk miatt fog visszatérni hozzánk újra és újra. A siker titka mindig a kis részletekben, és az egyszerűségben rejlik. Az érintésünk, a jelenlétünk, ahogyan foglalkozunk a vendéggel, ez fog nyomot hagyni benne.

A: Mi az, ami a szabadidődben a legjobban feltölt?

V.E.: Szabadidőmben sportolni szeretek. Akadályfutó versenyeken indultam korábban és tervezem a jövőben is. Imádok szaunázni, gyógyfürdőkbe járni.

 

Köszönöm szépen az interjút. 

Fogadjátok sok szeretettel Viczina Edina köszönő levelét😍
Sikerült meglepetést okozni, ismét! 😍🥳
Nagyon köszönöm a megtisztelő TISZTELETBELI SZÉPSÉGNAGYKÖVET címet, amivel elismeritek a munkámat.
Annyi gratulációt kaptam Afroditás kolléganőktől és más szakmabeliektől is. Őszinte örömet okoztatok ezzel nem csak nekem, de a környezetemnek is.
Rengeteg emberről nem is tudtam, hogy mennyire kedvel és tiszteli a munkámat, sikereimet.
Mindig jókor jön az elismerés, de most tényleg a legjobbkor!🌹 ️
Itt vagyunk a Covid okozta krízis közepén és ilyen sokan tudnak örülni mások sikerének, akkor muszáj optimistának lennünk.💃
Nem tudom, hogy terveztek – e “Az év kozmetikusa “ címmel kitüntetni valakit? Szerintem jól jönne, mert most ezekkel a figyelmességekkel tudtok erőt önteni sok Afroditás kozmetikusba. Hogy érezzük,😍 érdemes dolgozni és nem feladni a nehéz időkben sem.
Ezt azért írom, mert tudom,hogy vannak közöttünk sokan, akik elkötelezettek az Afrodita iránt és a jövőben is azok lesznek.🙏
Még egyszer köszönöm a megtisztelő címet. Igyekszem méltón szolgálni. 🥰
(Készülünk az ÉV Kozmetikusa kitüntetésére is, Edina gondolatolvasó vagy)😍💃🥳🌹

 

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!



Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook