A Hónap Testkezelője Áprilisban

ÁPRILISBAN A HÓNAP TESTKEZELŐJE
SZALONTAI KRISZTINA SZENTENDRÉRŐL!

Gratulálunk Neki és további sok sikert kívánunk az Afrodita Cosmetics termékeivel történő kezeléseihez!
Szokás szerint olvassátok itt a rövid kis interjút, amit Krisztával készítettünk.

Mióta vagy a szakmában? Testkezelőként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

Sz.K.: Több, mint 15 éve. Szeretnék minél nagyobb vendégkört kialakítani, mert jelenleg kisgyermekes anyuka vagyok és szeretném ugyanazt a stabil vendégkört kialakítani, mint a gyermekem születése előtt. Egy saját üzlet nagy vágyam, bár ahol most vagyok, nagyon jól érzem magam. Ezért hálás vagyok a remek kozmetikus kolléganőnek, úgyhogy ez csak távoli gondolat.

Miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni?

Sz.K.: Mert nagyon látványos eredményeket lehet elérni az összes testkezelő termékével, az illatok fantasztikusak, az állaguk nagyon jó, az olajokkal nagyon szépen lehet masszírozni. Egy szóval zseniális.

Melyik a kedvenc kozmetikumod és miért?

Sz.K.: Kettő is van, a Grapefruit és a Lipolit Cecropia, melyek remek fogyasztó és cellulit elleni professzionális termékek. Hihetetlenül látványosan veszi fel a harcot a cellulittal és a zsírpárnákkal. Az olajok közül az édes narancs. Bármelyik kezelésbe beépíthető feszesítő olaj.

Miért pont testkezelő, masszőr lettél, miért nem kozmetikus?

Sz.K.: Azért lettem masszőr és testkezelő, mert beleszerettem a testkezelésekbe, és meg sem fordult a fejemben, hogy váltsak. Nagyon jól érzem magam abban, amit csinálok. Pont ezért nem is vágyom másra.

Mit gondolsz, fontos az otthoni szépségápolás is?

Sz.K.: Hogyne, az otthoni ápolás remekül kiegészíti a szalon kezeléseket. Sokkal látványosabb eredményeket lehet elérni, ha egyénre szabott, megfelelő termékeket használnak a vendégek otthon.

Voltál már velünk Szlovéniában a 4 napos gyárlátogatáson?

Sz.K.: Még nem, de minden évben tervben van. Remélem jövőre sikerül.

Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?

Sz.K.: Sajnos a legtöbb szeminárium kozmetikusoknak szól, viszont ami testkezelő volt, azon mind ott voltam, vagyok. Oltári jó árban vannak és nagyon színvonalasak. Majdhogynem ingyen van és ez egy szakembernek a mai világban igazi kincs.

Mi az, amit javasolnál a kezdő masszőröknek, testkezelőknek a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

Sz.K.: Elsősorban szeresse, amit csinál, és megfelelő alázattal, tudásvággyal álljon a szakmához. Ha mindent bele ad, akkor menni fog minden a maga útján.

Köszönöm az Apollos Bt.-nek, hogy engem választott áprilisban a hónap szakemberének.

Szalontai Krisztina

Legfrissebb hírek

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook