A Hónap Testkezelője Áprilisban

ÁPRILISBAN A HÓNAP TESTKEZELŐJE
SZALONTAI KRISZTINA SZENTENDRÉRŐL!

Gratulálunk Neki és további sok sikert kívánunk az Afrodita Cosmetics termékeivel történő kezeléseihez!
Szokás szerint olvassátok itt a rövid kis interjút, amit Krisztával készítettünk.

Mióta vagy a szakmában? Testkezelőként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

Sz.K.: Több, mint 15 éve. Szeretnék minél nagyobb vendégkört kialakítani, mert jelenleg kisgyermekes anyuka vagyok és szeretném ugyanazt a stabil vendégkört kialakítani, mint a gyermekem születése előtt. Egy saját üzlet nagy vágyam, bár ahol most vagyok, nagyon jól érzem magam. Ezért hálás vagyok a remek kozmetikus kolléganőnek, úgyhogy ez csak távoli gondolat.

Miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni?

Sz.K.: Mert nagyon látványos eredményeket lehet elérni az összes testkezelő termékével, az illatok fantasztikusak, az állaguk nagyon jó, az olajokkal nagyon szépen lehet masszírozni. Egy szóval zseniális.

Melyik a kedvenc kozmetikumod és miért?

Sz.K.: Kettő is van, a Grapefruit és a Lipolit Cecropia, melyek remek fogyasztó és cellulit elleni professzionális termékek. Hihetetlenül látványosan veszi fel a harcot a cellulittal és a zsírpárnákkal. Az olajok közül az édes narancs. Bármelyik kezelésbe beépíthető feszesítő olaj.

Miért pont testkezelő, masszőr lettél, miért nem kozmetikus?

Sz.K.: Azért lettem masszőr és testkezelő, mert beleszerettem a testkezelésekbe, és meg sem fordult a fejemben, hogy váltsak. Nagyon jól érzem magam abban, amit csinálok. Pont ezért nem is vágyom másra.

Mit gondolsz, fontos az otthoni szépségápolás is?

Sz.K.: Hogyne, az otthoni ápolás remekül kiegészíti a szalon kezeléseket. Sokkal látványosabb eredményeket lehet elérni, ha egyénre szabott, megfelelő termékeket használnak a vendégek otthon.

Voltál már velünk Szlovéniában a 4 napos gyárlátogatáson?

Sz.K.: Még nem, de minden évben tervben van. Remélem jövőre sikerül.

Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?

Sz.K.: Sajnos a legtöbb szeminárium kozmetikusoknak szól, viszont ami testkezelő volt, azon mind ott voltam, vagyok. Oltári jó árban vannak és nagyon színvonalasak. Majdhogynem ingyen van és ez egy szakembernek a mai világban igazi kincs.

Mi az, amit javasolnál a kezdő masszőröknek, testkezelőknek a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

Sz.K.: Elsősorban szeresse, amit csinál, és megfelelő alázattal, tudásvággyal álljon a szakmához. Ha mindent bele ad, akkor menni fog minden a maga útján.

Köszönöm az Apollos Bt.-nek, hogy engem választott áprilisban a hónap szakemberének.

Szalontai Krisztina

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!



Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook