A HÓNAP KOZMETIKUSA VÁRADINÉ JASINSZKY JUDIT

A HÓNAP KOZMETIKUSA 2021.SZEPTEMBERBEN!

VÁRADINÉ JASINSZKY JUDIT!                     

Gratulálunk Neki és további sok sikert kívánunk az Afrodita Cosmetics termékeivel történő kezeléseihez!

Szokás szerint olvassátok itt a rövid interjút, amit Judittal készítettünk.

A: Mióta vagy a szakmában? Kozmetikusként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

 J: 1982-től dolgozom kozmetikusként és 1998-tól vezetem a saját üzletemet. Amit szerettem volna, azt elértem, kimaxoltam szakmailag mindent, amit lehet, hiszen sokféle kozmetikai szolgáltatást nyújtok, a klasszik kozmetikai kezeléseken kívül, a sminktetováláson át egészen a testkezelésekig. A boldog és elégedett Vendég számomra a legfontosabb.

A: Miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni? Melyik a kedvenc kozmetikumod és miért?

J: Széleskörű termékkínálat, minőségi kozmetikumok, látványos minden egyes kezelés, a Vendégek szeretik a hatást és az illatokat is. Fontos, hogy nem allergizálnak a termékek.  A PURE GOLD 24Ka és a 3PEPTIDES családok nagy kedvencek, mert a Vendégek ezt szeretik a legjobban, de az ART OF SPA termékekből a WHITE CHOCO is nagy sikernek örvend.

A: Voltál már velünk Szlovéniában a 4 napos gyárlátogatáson?

J: Igen, legalább négyszer és nagyon imádom. Fantasztikus, hogy szakmabeliekkel tölthetünk 4 napot, eszmecsere, tapasztalatok megosztása. Olyan, mintha egy családban lennénk. Szlovéniában óriási szeretettel fogadnak minket, olyan érzésem támad, mintha haza mennék! 

A: Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?

J: Nagyon szeretem, imádom. Fontos a folyamatos képzés és az Afrodita rendszeresen jön ki újdonságokkal. Motiváló élmény minden egyes Szeminárium.

A: Az online webináriumokat vagy az élő szemináriumokat részesíted előnyben inkább?

J: Nyilván az élőt, hiszen a személyes kontakt varázsát nem tudja átadni az online képzés, bármennyire is profi mindig.

A: Hogyan hatott a munkádra a Covid?

J: Az biztos, hogy a Vendégek létszáma csökkent, aminek a félelem az oka, illetve a korlátozások miatt. Ez sajnos megmaradt is így.

A: Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

J: Az első, hogy minőségi és megfelelő kozmetikumokkal kezeljen. Fontos, hogy legyen kitartó és folyamatosan képezze magát.

 

Nagyon szépen köszönöm az Afrodita csapatának, hogy Budapesten, a lakótelep legutolsó, legeldugottabb utcájában megtaláltak! A legjobbkor! Nagyon hálás vagyok érte! Ennek köszönhető 20 éve már, hogy az Afrodita termékeivel dolgozom, töretlenül!

Váradiné Jasinszky Judit

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook