A HÓNAP KOZMETIKUSA SZALONTAI ÁGOTA

A HÓNAP KOZMETIKUSA JÚNIUSBAN

SZALONTAI ÁGOTA Zalaegerszegről                      

Gratulálunk Ágota és további sok sikert kívánunk az Afrodita Cosmetics termékeivel történő kezeléseihez!

Szokás szerint olvassátok itt a rövid interjút, amit Ágotával készítettünk. 

A: Mióta vagy a szakmában? Kozmetikusként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

Á: Lassan 25 éve vagyok a szakmában, 2003 óta már Mesterkozmetikusként. Célom, hogy az a korosztály, ahonnan már “kirepültek ” a gyerekek, végre időt tudjanak szakítani az “énidőre”, a pihenésre.  Szeretném, hogy a vendég megszépülve, feltöltődve, boldogan távozzon egy relaxáló, szépítő élmény után.

A: Miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni? Melyik a kedvenc kozmetikumod és miért?

Á: Az Afrodita termékeiben azt szeretem a legjobban, hogy mindig lépést tart a trendekkel, de mindeközben garantálja a magas minőséget. Nem utolsó szempont, hogy vegán, adalékmentes termékekről van szó, amelyekkel hatékony és látványos eredményeket lehet elérni rövid időn belül. A kozmetikumok közül mindig van egy aktuális kedvenc, most éppen a Win Up Lift termékcsalád, és az Oxigén Power Shot.

A: Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?

Á: A szemináriumok is mindig hasznosak. Minden alkalommal várom, hogy milyen újdonsággal készülnek, és hogy ez által én mivel tudok újat nyújtani a vendégeimnek.

A: Voltál már velünk Szlovéniában, az Afrodita hazájában?

Á: Igen, többször jártam már Szlovéniában a 4 napos gyárlátogatáson. Minden alkalommal fantasztikus élmény szakmai és emberi oldalát tekintve is. Szeretem látni, hogy mi van egy termék mögött, és jó érzés más kolléganőkkel kapcsolódni, beszélgetni. 

A: Hogyan hatott a munkádra a Covid?

Á: Természetesen a Covid az én szakmai életemet sem könnyítette meg, viszont rá kellett jönnöm, hogy néha jó lelassulni! Ez az időszak jó volt arra, hogy több időt tölthessek a gyermekeimmel és fókuszba helyezzem a saját énidőmet is!

A: Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

Á: A kezdő kozmetikusoknak azt tanácsolom, hogy legyenek alázatosak, ambíciózusak, figyeljék a trendeket és tanuljanak a “nagyoktól”!!!.Ne féljenek elköteleződni a minőség mellett és ne adják fel az álmaikat!

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!



Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook