A HÓNAP KOZMETIKUSA SCHWEITZER KOMÁROMI KITTI

A HÓNAP KOZMETIKUSA 2022 OKTÓBERBEN!

 

  SCHWEITZER KOMÁROMI KITTI                

Gratulálunk a Hónap Kozmetikusának és további sok sikert kívánunk az Afrodita Cosmetics termékeivel történő kezeléseihez! Szokás szerint olvassátok itt a rövid interjút, amit kolléganőnk Kittivel készített, nem is akárhogyan.  Timi Szekszárdon lepte meg Kittit.

A: Mióta vagy a szakmában? Kozmetikusként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

Kitti: 2006 05.05 óta dolgozom a szakmában folyamatosan. Célom a vendégeimnek megteremteni a tökéletes kikapcsolódást a kezelések során és a lehető legjobb megoldást nyújtani személyre szabottan. Az Afrodita Cosmetics palettájában megtalálható minden bőrtípusnak, életkornak, igénynek megfelelő krém, kezelés, melyekkel azonnali, látványos és tartós eredményt tudunk elérni, így a vendég kipihenten, feltöltődve érzi magát a kezelés végén! 

A: Miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni? Melyik a kedvenc kozmetikumod és miért?

Kitti: Mint említettem, minden bőrtípus számára megtalálható kezeléseket tudunk alkalmazni, elég változatosan, mivel rengeteg termékcsaládból választhatunk. Amit kifejezetten preferálok, hogy jól kombinálhatók a termékek, kezelések. Ezeket a kombinációkat és az esetleges kontraindikációkat megtanuljuk mindig a szemináriumokon.

Szeretem az Afrodita Cosmetics-ben, hogy törekszik a természetességre, nagyon sok termékben nincs paraben, parafin és szilikon, ezen kívül a legtöbb termékük vegan jelzésű.
A kezelések látványosak, tartós eredményeket lehet elérni minden bőrtípusnál.

Sok kedvencem van, nehéz kiemelni egyet, de párat azért mégiscsak megemlítenék:

PURE SKIN SOLUTION, COLLAGEN CMF, BEAUTY FILLER SHOTS MULTIACTIVE C10 VITAMIN SUPER SHOT, BEAUTY FILLER SHOTS MULTIACTIVE BAKUCHIOL PHYTO RETINOL SHOT, CLEAN UP HYALURON tonik. Az összes terméket fel tudnám sorolni, mert egész egyszerűen nincs olyan, amivel ne lennék elégedett.

A: Voltál már velünk Szlovéniában a
4 napos gyárlátogatáson?

Kitti: Igen voltam. Imádtam minden napot, programot, amiben részem volt. Sajnos csak egyszer voltam, de remélem az idei évben ismét lesz és bízok benne, hogy el is tudok menni! Nyomos indok kell ahhoz, hogy ne menjek. Élmény tanulni az ottani oktatoktól, hiszen teljesen más kezelési ritmusuk és adott esetben szokásaik vannak. Mindenképp előre mutató szakmailag.

A: Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?

Kitti: Mindenkinek jó szívvel ajánlom! Sok újdonságot tanulhatunk a szemináriumokon Adrienntől, aki az elméleti és gyakorlati részét is tökéletesen elmagyarázza, megmutatja, és bármilyen kérdésre szívesen válaszol. Fontosak ezek a képzések, hiszen így a kozmetikában a legújabb és legprofesszionálisabb kezelést tudjuk nyújtani, ami a vendég bőrén köszön vissza.

A: Az online webináriumokat vagy az élő szemináriumokat részesíted előnyben inkább?

Kitti: Személy szerint az élő szemináriumokat szeretem. Azonban, ha nincs lehetőség személyesen ott lenni, akkor nagyon jó és hasznos, hogy a webináriumokat meg tudom nézni! 

A: Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

Kitti: Fontos, hogy szeresse tiszta szívből a szakmát és teljes a siker! Találja meg a számára legmegfelelőbb kozmetikai márkát, amivel tud azonosulni. Nekem ez az Afrodita, aki minden bőrtípus számára már megalkotta a számomra legmegfelelőbb termékeket, kezeléseket.

A: Mi a tanácsod a mostani kialakult helyzetre?

Kitti: Mindig változik minden! Van, hogy rosszabb de, utána mindig jön a jó! Bízni kell magunkban! Szerencsere aki szépülni akar, az meglátogat és elégedetten távozik. Ez mindig erőt ad a nehezebb helyzetekben is.

 

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!



Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook