A HÓNAP KOZMETIKUSA ÖRÖKÖS VIKTÓRIA JUDIT

A HÓNAP KOZMETIKUSA
2022 JÚLIUSBAN!

               ÖRÖKÖS VIKTÓRIA JUDIT                    

 

Gratulálunk Neki és további sok sikert kívánunk az Afrodita Cosmetics termékeivel történő kezeléseihez!

Szokás szerint olvassátok itt a rövid interjút, amit Vikivel készítettünk.

A: Mióta vagy a szakmában? Kozmetikusként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

Viki: Nyolc éve dolgozom a szakmában. 40 évesen lettem kozmetikus, először kellemetlenül éreztem magam, amikor a húsz éve kozmetikusként dolgozóknak azt kellett mondanom, hogy 1-2 éve vagyok kozmetikus aztán rájöttem, hogy inkább büszkének kell lennem arra, hogy ennyi idősen kitanultam ezt a csodálatos mesterséget. Azt gondolom, hogy a nyolc év alatt elértem mindent, amit szerettem volna, de ehhez nagyon fontos volt a folyamatos tanulás és szakmai alázat.

A: Miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni? Melyik a kedvenc kozmetikumod és miért?

Viki: Már a vizsgáimra is Afrodita kozmetikumokkal mentem és a képzés alatt is voltam szemináriumokon. Nagyon sok professzionális terméket kipróbáltam magamon, (rengeteg összetevőre vagyok allergiás és úgy gondoltam, ha engem valamilyen termék allergizál, nem használhatom a vendégeken). Nagyon szeretem a folyamatosan megjelenő új termékeket, a megújulást és a profi támogatást a termékek megismerésében. Mostani kedvencem a Beauty Filler Shot család (Hyaluronos, Oxigénes egyaránt), már a kezelés végén szemmel látható az eredmény, de mindennapi használatra is nagyon ajánlom. Imádom!

A: Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?

Viki: Mint már említettem, ezt is nagyon szeretem az Afroditában, hogy folyamatos képzéseket biztosít, és hasznos, innovatív információkkal támogatja a velük együttműködő kozmetikusokat. A szemináriumok mindig jó hangulatúak, közösség építőek. Van olyan kozmetikus kolléganő, akit az első szemináriumon ismertem meg kilenc éve és a mai napig tartjuk a kapcsolatot.

A: Voltál már velünk Szlovéniában, az Afrodita hazájában?

Viki: Igen. Az első alkalommal a kozmetikus vizsgám utáni nap, friss bizonyítvánnyal, hajnalban felültem a buszra és elutaztam Szlovéniába. Most is van olyan kolléganőm, akit ott ismertem meg és a mai napig tartjuk a kapcsolatot. Új technikákat, termékeket, és fantasztikus csapatot ismertem meg ott.

A: Hogyan hatott a munkádra a Covid?

Viki: Hat hétig nem dolgoztam. Természetesen, visszaesett a vendégek száma, de szép lassan visszatértek. Kérdés, a mai világban a rezsi árak, az infláció mellett mi lesz a tendencia.

A: Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

Viki: Folyamatos tanulást, szakmai alázatot, és az egyik legfontosabb mondatot, amit valaha tanultam: “Bánj úgy az emberekkel, ahogy szeretnéd, hogy veled is bánjanak”

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!



Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook