A HÓNAP KOZMETIKUSA LÉGRÁDINÉ ZEKE ANDREA

AUGUSZTUSBAN A HÓNAP KOZMETIKUSA


LÉGRÁDINÉ ZEKE ANDREA 

 

AUGUSZTUSBAN A HÓNAP KOZMETIKUSA LÉGRÁDINÉ ZEKE ANDREA Ürömről!        Fogadjátok sok szeretettel!
Gratulálunk Neki és további sok sikert kívánunk az Afrodita Cosmetics termékeivel történő kezeléseihez!
Szokás szerint olvassátok itt a rövid interjút, amit Andreával készítettünk. 

A: Mióta vagy a szakmában? Kozmetikusként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

Andrea: A kozmetikusi szakmához felnőttként csatlakoztam, egyik régi gyerekkori álmomat akartam megvalósítani. A mai napig vallom én is azt, mint ahogy az egyik zseniális mesében is hallható, hogy az álmodó soha nem lehet túl kicsi, vagy az álom túl nagy. Tudatosan bővítettem a kozmetikai szolgáltatásaimat, ahogy jártam szemináriumról szemináriumra. 2017-ben kozmetikus mestervizsgát tettem, de folytattam/folytatom tovább, nem állok meg, folyamatosan bővítem tudásomat. A vágyaim teljesültek, több szempontból is hálás vagyok. Szenvedélyem, hobbim a munkám. Afrodita Kozmetika munkatársaival remek csapatot alkotunk együtt, és természetesen nem utolsó sorban, csodálatos vendégeim, gyermekeim vannak.

A: Miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni? Melyik a kedvenc kozmetikumod és miért?

Andrea: Afrodita Cosmetics csapata innovatív, folyamatosan fejlesztik, bővítik vagy megújítják termékeiket. Inspirálóan hatnak rám is és a vendégeimnek is tetszik ez a szemlélet. Széleskörű termékválasztéka nem áll meg a fürdőszoba belső polcain. Szépülhetsz tetőtől talpig. Személyre szólóan megtalálja mindenki a számára legmegfelelőbb terméket, legyen szó arcápolásról, testápolásról vagy akár hajápolásról. Több kedvencem is van, szeretem a PEEL RE-NEW, a WIN UP LIFT családot és a SHOT-okat is, otthoni ápolásban a 4D collagen sleeping maszk az egyik kedvencem. 2in 1, hiszen már a nevében hordozza az erősségét és egyik kedvenc időtöltésemet.

A: Voltál már velünk Szlovéniában a 4 napos gyárlátogatáson?

Andrea: Sajnos nem volt még lehetőségem, de remélem, hogy a közel jövőben elutazhatok. Hatalmas élmény lehet.

A: Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?

Andrea: A szemináriumok mindig nagyon tetszenek. Nemcsak a tudásom bővül ilyenkor, hanem a kozmetikai kezeléseim, vagy épp egy kis szemléletváltással tudok megújulni, fejlődni.

A: Az online webináriumokat vagy az élő szemináriumokat részesíted előnyben inkább?

Andrea: Mindkettőnek meg van a hátránya és az előnye. Személyes találkozók alkalmával a miliő, a hangulat és a kedves kolléganőkkel/kollégákkal való találkozás inspirálóan hatnak. Az online webináriumot viszont vissza tudom nézni.

A: Hogyan hatott a munkádra a Covid? Mi a legnagyobb kihívás ezzel kapcsolatban? 

Andrea: Mint mindenkit, először engem is, megrémített. Idővel a kezdeti aggodalmakat felváltotta a jövőbe tekintés. Ismeretbővítés, újra tervezés, átalakítás. Egy új helyzet egy új életformát teremtett.

A: Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

Andrea: Az elmének és a szívnek mindig alázatosnak kell lenni.

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook