A HÓNAP KOZMETIKUSA IGNÁTH ÁGNES

A HÓNAP KOZMETIKUSA IGNÁTH ÁGNES

 

Gratulálunk a Hónap Kozmetikusának és további sok sikert kívánunk az Afrodita Cosmetics termékeivel történő kezeléseihez! Olvassátok sok szeretettel az Ágnessel készített interjút.

A: Kérlek mutatkozz be röviden! Mióta vagy a szakmában? Kozmetikusként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

 Á: Ignáth Ágnes vagyok, Tiszaújvárosban élek és dolgozom, mint kozmetikus. “Kiscsikó” vagyok még, mert idén ősszel lesz 2 éve, hogy megszereztem a kozmetikusi végzettséget és dolgozom a szakmában.

Igyekszem magam folyamatosan képezni, újabb gépeket beszerezni, hogy mindig a lehető legjobb, valamint a leginnovatívabb szolgáltatásokat, kezeléseket tudjam nyújtani a Vendégeimnek! 

A: Szerinted miért szeretnek Vendégeid hozzád járni? Miért Téged választanak?

Á: Közvetlen természetű vagyok, és mindig arra törekszem, hogy mind a manuális, mind a gépi kezelések során a maximumot nyújtsam számukra.

Valamint igyekszem figyelembe venni, hogy mire van szükségük a Vendégeimnek. Ha kell, jókat beszélgetünk, vagy éppen meghallgatom őket, és van, hogy hagyjuk, hogy mindkettőnket beszippantson az adott kezelés varázsa.

A: Miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni? Mit tartasz a legnagyobb előnynek, amit a termékek vagy mi nyújtunk számodra?

Á: Több szempontot is figyelembe vettem, amikor kiválasztottam, hogy melyik termékcsaládot fogom használni a kozmetikámban. Az Afrodita kínálatában megtalálom minden bőrtípusnak, bőrállapotnak megfelelő kezeléssorozatot, amelyekkel látványos eredményeket érhetünk el, valamint a termékek, kezelések jól kombinálhatók egymással. Egyre több a mentes, vegán termék az Afroditánál, a Vendégek pedig nagyon szeretik a kellemes illatú, finom állagú termékeket. A Professional termékek hívek a nevükhöz, profi kezelés végezhető velük, a lakossági sorozatok pedig remekül kiegészítik ezt, folytatható, fenntartható a kozmetikában elért eredmény!

A: Melyek a kedvenc termékeid, melyik a kedvenc kezelési eljárásod és miért?

Á: Nehéz kiemelni bármelyiket a sok közül. A 3peptides termékeket én magam is szívesen választom otthonápolásra, az Art Of Spa termékei remekül beilleszthetőek bármelyik kezeléssorozatba. A téli időszakban a Pure Gold 24Ka kezelés volt a kedvencem és a Vendégeké is! Az arany luxus bőrápoló, hatását fokozzák az aranylapok, a maszk, a meleg pakolás alatt pedig tényleg kikapcsol a Vendég! 

A: Mennyire tartod jónak, hogy saját Területi Képviselőd van? Segíti a munkádat? Miben látod ennek az előnyét vagy hátrányát?

Á: Csak előnye van számomra! Bátran fordulhatok tanácsért Timihez, több csatornán keresztül is elérhetem őt bármikor! Azonnal tájékoztat az induló akciókról is.

A: Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?

Á: Mindig várom a szemináriumokat, itt ugyanis általában új termékek, termékcsaládok kerülnek bevezetésre és élő szeminárum alkalmával bemutatásra, ahol modellek is lehetünk, valamint kérdezhetünk az oktató kozmetikustól, Adrienntől.

A: Az online webináriumokat vagy az élő szemináriumokat részesíted előnyben inkább?

Á: Mindkettőnek megvan az előnye. Az online rugalmas, bármikor bekapcsolódhatok az előadásba, többször vissza is nézhetem, az élő szeminárium során pedig találkozom, ismerkedhetek a többi kollégával. 

A: Emberekkel dolgozol, hogyan tudsz feltöltődni?

Á: Szerelem szakma számomra a kozmetika, gyermekkori álmom volt, hogy kozmetikus legyek, így a munka is feltölt. Emellett rendszeresen sportolok, sokat olvasok.

A: Hogyan tartod a lépést a jelenlegi gazdasági helyzettel? Milyen lépéseket tettél annak érdekében, hogy szinten tudjál maradni, vagy esetleg még fejlődni is tudjál?

Á: Rendszeresen járok képzésekre, hogy mindig újabb szolgáltatások is elérhetőek legyenek nálam.

A: Szerinted mik a jó kozmetikus ismérvei?

Á: Vendégközpontú, követi a trendeket, szívvel-lélekkel végezi a munkáját.

A: Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

Á: Azt, amit én is útravalónak kaptam: kitűzni magunk elé egy célt, akár egy kisebbet, és mindig afelé haladni előre.

Ha valamit szeretettel és alázattal csinálsz, akkor abban csakis sikeres lehetsz!

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!



Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook