A HÓNAP KOZMETIKUSA HEGYI ANDREA EVELIN

JÚNIUSBAN A HÓNAP KOZMETIKUSA
HEGYI ANDREA EVELIN
Lipótról!                     

 

Gratulálunk Neki és további sok sikert kívánunk az Afrodita Cosmetics termékeivel történő kezeléseihez!

Szokás szerint olvassátok itt a rövid interjút, amit Evelinnel készítettünk.

A: Mióta vagy a szakmában? Kozmetikusként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

E: Kedves JUHÁSZ ANCSA és AFRODITA PROFESSIONAL csapata!

Nagy megtiszteltetés, hogy engem választottatok a hónap kozmetikusának! Már több, mint 15 éve vagyok vállalkozó. Szülőfalumban Lipóton 2007 – ben nyitottam meg saját kozmetikai üzletemet. Szakmailag, emberileg mindig is a legjobbat szeretném nyújtani a vendégeimnek. Kiemelkedő vagyok az arcmasszázsok terén. 10 éve mestervizsgáztam, azóta ismerem és használom az AFRODITA PROFESSIONAL széleskörű termékeit. A győri Iparkamaránál a 2019, és 2021-es évben vállalkozásom elnyerte a Szakmaiság, Bizalom, Hitelesség Védjegyet!! Imádom a munkám, és tisztelem a vendégeimet- ebben a pár szóban benne van a lényeg. 

A: Miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni? Melyik a kedvenc kozmetikumod és miért?

E: Azért szeretem az AFRODITA kozmetikumokat, mert személyre szabott kezeléseket, egymással jól kombinálható termékeket tudok használni, a vendégek legnagyobb elégedettségére hisz tudjuk mennyire természetes összetevőkből állnak a készítmények.  A lipóti ****Orchidea hotelben előszeretettel ajánlom a szálloda vendégeinek az Art of Spa termékcsalád összes tagját, nagy kedvenc a Wine Therapy – Borterápia, a fantasztikus szőlő illatával, a Sweet Honey, 3Peptides, Pure Gold 24Ka minden bőrtípusra tökéletes választás.

A: Voltál már velünk Szlovéniában a 4 napos gyárlátogatáson?

E: Szlovéniában sajnos még nem sikerült eljutnom veletek. Amint lehetőségem lesz, ígérem, elutazom veletek. Akik voltak nagyon dicsérték a programokat.

A: Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?

E: Mindig nagyon várom az újdonságokat, amiket bemutattok nekünk, szakembereknek! Nagyon várom mivel leptek meg minket ősszel.

A: Az online webináriumokat vagy az élő szemináriumokat részesíted előnyben inkább?

E: Győrben voltam több Afrodita szemináriumon, de amióta a kisfiam megszületett az online webináriumokat részesítem előnyben.

A: Hogyan hatott a munkádra a Covid?

E: Nehéz időszak volt szerintem mindenkinek. Talán annyiból szerencsém volt, hogy GYES-en voltam a kisfiammal.

A: Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

E: Őszintén. Én nem szívesen lennék most kezdő….de, mit is javasolhatnék? Hallgassanak a mesterükre, tanuljanak sokat, és lehetőségük szerint vegyenek részt minél több Afrodita szemináriumon. Köszönöm még egyszer, és Sok sikert kívánok mindenkinek!

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!



Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook