A HÓNAP KOZMETIKUSA FARKASNÉ KUGELMANN KRISZTINA

A HÓNAP KOZMETIKUSA

FARKASNÉ KUGELMANN KRISZTINA                    

Gratulálunk Neki és további sok sikert kívánunk az Afrodita Cosmetics termékeivel történő kezeléseihez Kecelen!

Fogadjátok sok szeretettel a Krisztivel készített interjút.

 

A: Kérlek mutatkozz be röviden! Mióta vagy a szakmában? Kozmetikusként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

K: Farkasné Kugelmann Krisztina vagyok. 25 éve vagyok ebben a szép szakmában. Vendégeimnek nyugodt környezetben teljes kikapcsolódást szeretnék nyújtani, és az egyénre szabott kozmetikai kezelés mellett az otthoni bőrápoláshoz is megfelelő termékeket biztosítani.

A: Miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni? Mit tartasz a legnagyobb előnynek, amit a termékek vagy mi nyújtunk számodra?

K: Az Afrodita kozmetikumokat a fantasztikus hatása mellet azért is szeretem használni, mert az alap termékei, mint egy általános masszáskrém, a masszázs olajok is fantasztikus hatásúak. Még a „legegyszerűbb” kezelések is nagyon látványosak. Viszont, hogyha luxus kezelést szeretnénk végezni annak is nagyon színes a palettája.

A: Melyek a kedvenc termékeid, melyik a kedvenc kezelési eljárásod és miért?

K: Kedvenc terméket szinte nem is tudnék kiemelni olyan sok van, de mint az előbb említettem a masszázskrémek, masszázs olajok, Clean Up enzim peeling, Brilliant szérum. Amit még kiemelnék, mert nagyon szuperek azok új SHOT szérumok, mint a Bakuchiol vagy a Hyaluron.

A: Mennyire tartod jónak, hogy saját Területi Képviselőd van? Segíti a munkádat? Miben látod ennek az előnyét vagy hátrányát?

K: Területi képviselő nincs ebben a régióban, viszont a viszonteladóval, Faragó Lacival nagyon elégedett vagyok.

A: Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?

K: Szemináriumokra akkor jártam amikor Szegeden is volt, nagyon szerettem, mostanában nem voltam, de tavasszal ismét lesz Szegeden is.

Szlovéniában a 4 napos Akadémián többször is voltam, idén is szeretnék menni, ott a helyem, nagyon várom már. Szakmailag is feltölt ez a pár napos kirándulás és remek kikapcsolódás is egyben.

A: Hogyan tartod a lépést a jelenlegi gazdasági helyzettel? Milyen lépéseket tettél annak érdekében, hogy szinten tudjál maradni, vagy esetleg még fejlődni is tudjál?

K: Szerencsére gazdasági válságot csak kismértékben veszem észre vendégeimen, szerintem mi kozmetikusok sokkal jobban tartottunk tőle.

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!



Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook