A HÓNAP KOZMETIKUSA CSERNÁK TÍMEA

SZEPTEMBERBEN A HÓNAP KOZMETIKUSA

CSERNÁK TÍMEA Budapestről!                     

Fogadjátok sok szeretettel!

Gratulálunk Neki és további sok sikert kívánunk az Afrodita Cosmetics termékeivel történő kezeléseihez!

Szokás szerint olvassátok itt a rövid interjút, amit Timivel készítettünk.

 

A: Mióta vagy a szakmában? Kozmetikusként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

Timi: Gyerekkori álmom volt, hogy kozmetikus legyek és ezt 1999-ben sikerült is elérnem. 2003 óta dolgozom Káposztásmegyeren a saját üzletemben. Ekkor ismertem meg az AFRODITA termékeket. 2006-ig gyermekem születéséig Afrodita Referencia szalonként működtem. Pár év elteltével tavaly novemberben ismét visszatértem az Afrodita Cosmetics vásárlóinak körébe. A célom az, hogy még több vendéggel megismertessem a saját kozmetikai elvemet:

„SZÉPNEK LENNI NEM ÁLOM, HANEM MINDENKI LEHETŐSÉGE!”

A kezelések a kozmetikában kezdődnek (elindítunk egy folyamatot a bőrben) és ennek folytatódnia kell otthon a hétköznapokban. Ezért tartom fontosnak, hogy nálam tudja megvenni az otthoni ápoláshoz szükséges kozmetikumokat is. 

A: Miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni? Melyik a kedvenc kozmetikumod és miért?

Timi: Azért szeretek az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni, mert nagyon széles a termékpalettájuk, nagyon sok féle kezelést tudok a vendégeimnek ajánlani. Mindenki megtalálja a számára megfelelő termékeket a klasszikus termékektől a prémium termékekig. A kedvenc kozmetikumom nagyon nehéz kérdés…minden terméket szeretek!

Nyáron a Hyaluron tonikot szerettem a legjobban, nagyon kellemesen felfrissített a nagy melegben. Amikor sikerült kicsit megpirulni a napon az érzékenységet nagyon hamar megszűntette.  A Hyaluron 24 órás krémmel fokozta a hatást és bevallom először még engem is meglepett.

A napozószereket is kiemelném, könnyen felszívódó, nagyon kellemes illatú és állagú. Nagyon szép aranybarna színű lett a bőröm a használatukkal.

A hétköznapokban a sampon és tusfürdők a kedvenceim, hihetetlen hatásuk miatt. Nagyon kellemes az illatuk, selymes a bőr tőle és érezhetően javul a haj állapota is.

A: Voltál már velünk Szlovéniában a 4 napos gyárlátogatáson?

Timi: Régen volt szerencsém Szlovéniába utazni a csapattal. Nagyon kellemes 4 nap volt. Alig várom, hogy ismét mehessek! 

A: Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?

Timi: Nagyon szeretem a tavaszi és az őszi szemináriumot. Kicsit kizökkent a hétköznapokból. Feltölt energiával és pozitív érzésekkel. Mindig tanulok valami újat.

A: Az online webináriumokat vagy az élő szemináriumokat részesíted előnyben inkább?

Timi: A Covid ideje alatt jó volt a webinárium is, de a személyes találkozást jobban szeretem.

A: Hogyan hatott a munkádra a Covid? Mi a legnagyobb kihívás ezzel kapcsolatban?

Timi: A Covid idején voltak csendesebb időszakok a kozmetikába, azóta úgy tűnik kezd rendeződni a helyzet.

A: Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

Timi: Legyen nagyon türelmes, nyugodt és kitartó. Sok időre van szükség ahhoz, hogy egy üzlet beinduljon. Az elején gondolja végig, hogy mit szeretne elérni és ne adja fel.

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook