A HÓNAP KOZMETIKUSA BOGNÁR ILDIKÓ

A HÓNAP KOZMETIKUSA 2021.OKTÓBERBEN!

BOGNÁR ILDIKÓ Vecsésről!                     

Gratulálunk Neki és további sok sikert kívánunk az Afrodita Cosmetics termékeivel történő kezeléseihez!

Szokás szerint olvassátok itt a rövid interjút, amit Ildikóval készítettünk.

A: Mióta vagy a szakmában? Kozmetikusként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

I: 20 éve dolgozom kozmetikusként, saját vállalkozásban. Kezdetektől fogva számomra a legfontosabb a vendégek elégedettsége, minden vendégemnek szeretném a legjobb szolgáltatást nyújtani. Ennek érdekében célom a továbbra is a folyamatos tanulás és az ismereteim bővítése, naprakész tudás megszerzése.

A: Miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni? Melyik a kedvenc kozmetikumod és miért?

I: Korábban már dolgoztam más termékcsaláddal, így van összehasonlítási alapom. Ezek a termékek káros anyagoktól mentes, minőségi kozmetikumok, ráadásul a vendégek imádják az illatukat. Könnyen beilleszthetőek bármilyen kezelésbe, magas hatóanyagtartalmuk miatt látványos eredményeket lehet elérni velük. Mindig újítanak, fejlesztenek a legújabb hatóanyagok felhasználásával, egyszóval remek márka, amely halad a korral. Mindet imádom, de ha ki kéne emelnem egyet, akkor a Gold és a Perfect Code termékcsaládot választanám.

A: Voltál már velünk Szlovéniában a 4 napos gyárlátogatáson?

I: Igen, jártam már gyárlátogatáson, nagyon jó kis „tanulmányi kirándulás” volt, hiszen betekinthettünk a fejlesztési folyamatokba, a gyártás különböző fázisaiba, így amikor egy terméket a kezünkben tartunk, már azt is tudhatjuk hogyan készült. Mindamellett, hogy szakmailag nagyon hasznos ismeretekre tettünk szert, egy nagyon jó kis csapatépítő program is, ezért mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom. 

A: Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?


I: Szeretem a szemináriumokat, „családias” jó hangulatú összejöveteleknek tartom őket, sokat lehet belőlük tanulni. Az újdonságok bemutatása sokat segít a munkánkban. A folyamatos tanulás és ismétlés biztosítja a megújulás lehetőségét, és alkalmat ad a termékek személyes kipróbálására.

A: Az online webináriumokat vagy az élő szemináriumokat részesíted előnyben inkább?

I: A magam részéről a szemináriumokat részesítem előnyben, de mindkettőt jónak tartom, más-más okból kifolyólag.  A szemináriumokon szakavatott oktatók segítségével lehetőségünk van közvetlenül kapcsolatba kerülni, megismerni – akár saját magunkon is kipróbálni – az egyes termékeket, technikákat, vagyis véleményem szerint ezek előnye elvitathatatlan a személyes jelenlét miatt, másfelől viszont a pandémia alatt a webináriumok is nagy segítséget nyújtottak az új technikák bemutatásában, ismeretanyagok átadásában, felelevenítésében. Mindkét módszer segít a folyamatos képzésben, amely ebben a szakmában elengedhetetlen. 

A: Hogyan hatott a munkádra a Covid?

I: Szomorú időszak volt mindenki számára. Az aggasztó hírek hatására a vendégek már a zárás előtt elmaradoztak. A lezárás néhány hete mindannyiunk számára nagyon megterhelő volt.  A nyitás hírére a bátrabbak azonnal jelentkeztek, de a vendégek többsége csak fokozatosan tért vissza, így a Covid hatása még hónapokkal később is érezhető volt.

A: Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

I: Munkájukra mindig legyenek igényesek, törekedjenek mindig a legjobbra, és ne feledjék, hogy a becsületes, kitartó munka hosszú távon megtérül.

 

Legfrissebb hírek

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook