A HÓNAP KOZMETIKUSA BOGNÁR ILDIKÓ

A HÓNAP KOZMETIKUSA 2021.OKTÓBERBEN!

BOGNÁR ILDIKÓ Vecsésről!                     

Gratulálunk Neki és további sok sikert kívánunk az Afrodita Cosmetics termékeivel történő kezeléseihez!

Szokás szerint olvassátok itt a rövid interjút, amit Ildikóval készítettünk.

A: Mióta vagy a szakmában? Kozmetikusként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

I: 20 éve dolgozom kozmetikusként, saját vállalkozásban. Kezdetektől fogva számomra a legfontosabb a vendégek elégedettsége, minden vendégemnek szeretném a legjobb szolgáltatást nyújtani. Ennek érdekében célom a továbbra is a folyamatos tanulás és az ismereteim bővítése, naprakész tudás megszerzése.

A: Miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni? Melyik a kedvenc kozmetikumod és miért?

I: Korábban már dolgoztam más termékcsaláddal, így van összehasonlítási alapom. Ezek a termékek káros anyagoktól mentes, minőségi kozmetikumok, ráadásul a vendégek imádják az illatukat. Könnyen beilleszthetőek bármilyen kezelésbe, magas hatóanyagtartalmuk miatt látványos eredményeket lehet elérni velük. Mindig újítanak, fejlesztenek a legújabb hatóanyagok felhasználásával, egyszóval remek márka, amely halad a korral. Mindet imádom, de ha ki kéne emelnem egyet, akkor a Gold és a Perfect Code termékcsaládot választanám.

A: Voltál már velünk Szlovéniában a 4 napos gyárlátogatáson?

I: Igen, jártam már gyárlátogatáson, nagyon jó kis „tanulmányi kirándulás” volt, hiszen betekinthettünk a fejlesztési folyamatokba, a gyártás különböző fázisaiba, így amikor egy terméket a kezünkben tartunk, már azt is tudhatjuk hogyan készült. Mindamellett, hogy szakmailag nagyon hasznos ismeretekre tettünk szert, egy nagyon jó kis csapatépítő program is, ezért mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom. 

A: Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?


I: Szeretem a szemináriumokat, „családias” jó hangulatú összejöveteleknek tartom őket, sokat lehet belőlük tanulni. Az újdonságok bemutatása sokat segít a munkánkban. A folyamatos tanulás és ismétlés biztosítja a megújulás lehetőségét, és alkalmat ad a termékek személyes kipróbálására.

A: Az online webináriumokat vagy az élő szemináriumokat részesíted előnyben inkább?

I: A magam részéről a szemináriumokat részesítem előnyben, de mindkettőt jónak tartom, más-más okból kifolyólag.  A szemináriumokon szakavatott oktatók segítségével lehetőségünk van közvetlenül kapcsolatba kerülni, megismerni – akár saját magunkon is kipróbálni – az egyes termékeket, technikákat, vagyis véleményem szerint ezek előnye elvitathatatlan a személyes jelenlét miatt, másfelől viszont a pandémia alatt a webináriumok is nagy segítséget nyújtottak az új technikák bemutatásában, ismeretanyagok átadásában, felelevenítésében. Mindkét módszer segít a folyamatos képzésben, amely ebben a szakmában elengedhetetlen. 

A: Hogyan hatott a munkádra a Covid?

I: Szomorú időszak volt mindenki számára. Az aggasztó hírek hatására a vendégek már a zárás előtt elmaradoztak. A lezárás néhány hete mindannyiunk számára nagyon megterhelő volt.  A nyitás hírére a bátrabbak azonnal jelentkeztek, de a vendégek többsége csak fokozatosan tért vissza, így a Covid hatása még hónapokkal később is érezhető volt.

A: Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

I: Munkájukra mindig legyenek igényesek, törekedjenek mindig a legjobbra, és ne feledjék, hogy a becsületes, kitartó munka hosszú távon megtérül.

 

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!



Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook