2021. JANUÁR HÓNAP KOZMETIKUSA FÜLEPNÉ LENTÉNYI DÓRA

JANUÁRBAN A HÓNAP KOZMETIKUSA

 

 

FÜLEPNÉ LENTÉNYI DÓRA!

Gratulálunk Neki és további sok sikert kívánunk az Afrodita Cosmetics termékeivel történő kezeléseihez!
Szokás szerint olvassátok itt a rövid kis interjút, amit Dórival készítettünk.

A: Mióta vagy a szakmában? Kozmetikusként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

L.D.: 26 éve vagyok a szakmában. Célom, hogy folyamatosan naprakész legyek az újdonságok terén, és a vendégeim ugyanolyan bizalommal forduljanak hozzám, mint tették eddig is a sok év során. Feltöltődve, kipihenten távozzanak és térjenek vissza a kozmetikába.

A: Miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni? Melyik a kedvenc kozmetikumod és miért?

L.D.: Az Afrodita termékek minden probléma megoldására alkalmasak, szép a kiszerelésük és kellemes az illatuk. Az évek során nem találkoztam ilyen professzionális céggel, akik nem megszüntetnek termékeket, hanem folyamatosan tovább fejlesztik, új hatóanyagok kerülnek a már meglévő termékekbe, és nem utolsó sorban próbál a cég felénk is egy elfogadható árfekvést biztosítani, folyamatos kapcsolatot tart a kozmetikusaival, itt kiemelném Évit a területi képviselőmet. Nehéz kiemelni 1-1 családot, mert egytől-egyig kedvelem mindegyiket, de ha mégis ki kell emelnem néhányat, a Collagen CMF, Wine-Therapy, Art of Spa és a Clean Up tisztító kozmetikumai.

A: Voltál már velünk Szlovéniában a 4 napos gyárlátogatáson?

L.D.: Sajnos még nem voltam Szlovéniában, tavaly szerettem volna, de a vírus közbeszólt. Mindenféleképpen a terveim között szerepel.

A: Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?

L.D.: Szinte egy – egy kivétellel, mindegyik szemináriumon részt vettem. Nagyon hasznosnak tartom, itt ismerkedhetünk meg az újdonságokkal gyakorlati bemutatóval egybekötve. Tapasztalatot cserélhetünk mi kozmetikusok egymás között. Elengedhetetlen a szakmai továbbfejlődésünk szempontjából.

A: Az online webináriumokat vagy az élő szemináriumokat részesíted előnyben inkább?

L.D.: Az élő szemináriumokat részesítem inkább előnyben az előbb említett okok miatt (személyes találkozás, gyakorlati bemutató).

A: Hogyan hatott a munkádra a Covid?

L.D.: Az első hullámban én is, mint a legtöbb kozmetikus kolléganőm bezártunk. Ez közel három havi kihagyást jelentett. Bevallom, sokszor voltak elkeseredett napjaim, hogy hogyan tovább, de hajtott a szakma iránti szeretet. Próbáltam tartani a vendégeimmel tartani a kapcsolatot, otthoni bőrápolási tanácsokat adni. Figyelemmel kísértem Adrienn online előadásait. Tíz év után a második hullámban elköltöztem egy másik üzletbe. Ez is egy új kihívást jelent. Bízzunk benne, hogy lassan visszatér minden a régi kerékvágásba, és a nehézségek ellenére ne veszítsük el a lelkesedésünk.

A: Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

L.D.: Kívánom nekik, hogy mindig tudjanak megújulni, bízzanak a megszerzett tudásukban. A vendégeikkel alakítsanak ki őszinte, bizalmas kapcsolatot, lássák el őket tanácsokkal az otthoni bőrápolás terén is, és közhelynek tűnhet, de a szakma iránti szeretetet és alázatot soha ne veszítsék el.

 

Legfrissebb hírek

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook