2021. JANUÁR HÓNAP KOZMETIKUSA FÜLEPNÉ LENTÉNYI DÓRA

JANUÁRBAN A HÓNAP KOZMETIKUSA

 

 

FÜLEPNÉ LENTÉNYI DÓRA!

Gratulálunk Neki és további sok sikert kívánunk az Afrodita Cosmetics termékeivel történő kezeléseihez!
Szokás szerint olvassátok itt a rövid kis interjút, amit Dórival készítettünk.

A: Mióta vagy a szakmában? Kozmetikusként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

L.D.: 26 éve vagyok a szakmában. Célom, hogy folyamatosan naprakész legyek az újdonságok terén, és a vendégeim ugyanolyan bizalommal forduljanak hozzám, mint tették eddig is a sok év során. Feltöltődve, kipihenten távozzanak és térjenek vissza a kozmetikába.

A: Miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni? Melyik a kedvenc kozmetikumod és miért?

L.D.: Az Afrodita termékek minden probléma megoldására alkalmasak, szép a kiszerelésük és kellemes az illatuk. Az évek során nem találkoztam ilyen professzionális céggel, akik nem megszüntetnek termékeket, hanem folyamatosan tovább fejlesztik, új hatóanyagok kerülnek a már meglévő termékekbe, és nem utolsó sorban próbál a cég felénk is egy elfogadható árfekvést biztosítani, folyamatos kapcsolatot tart a kozmetikusaival, itt kiemelném Évit a területi képviselőmet. Nehéz kiemelni 1-1 családot, mert egytől-egyig kedvelem mindegyiket, de ha mégis ki kell emelnem néhányat, a Collagen CMF, Wine-Therapy, Art of Spa és a Clean Up tisztító kozmetikumai.

A: Voltál már velünk Szlovéniában a 4 napos gyárlátogatáson?

L.D.: Sajnos még nem voltam Szlovéniában, tavaly szerettem volna, de a vírus közbeszólt. Mindenféleképpen a terveim között szerepel.

A: Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?

L.D.: Szinte egy – egy kivétellel, mindegyik szemináriumon részt vettem. Nagyon hasznosnak tartom, itt ismerkedhetünk meg az újdonságokkal gyakorlati bemutatóval egybekötve. Tapasztalatot cserélhetünk mi kozmetikusok egymás között. Elengedhetetlen a szakmai továbbfejlődésünk szempontjából.

A: Az online webináriumokat vagy az élő szemináriumokat részesíted előnyben inkább?

L.D.: Az élő szemináriumokat részesítem inkább előnyben az előbb említett okok miatt (személyes találkozás, gyakorlati bemutató).

A: Hogyan hatott a munkádra a Covid?

L.D.: Az első hullámban én is, mint a legtöbb kozmetikus kolléganőm bezártunk. Ez közel három havi kihagyást jelentett. Bevallom, sokszor voltak elkeseredett napjaim, hogy hogyan tovább, de hajtott a szakma iránti szeretet. Próbáltam tartani a vendégeimmel tartani a kapcsolatot, otthoni bőrápolási tanácsokat adni. Figyelemmel kísértem Adrienn online előadásait. Tíz év után a második hullámban elköltöztem egy másik üzletbe. Ez is egy új kihívást jelent. Bízzunk benne, hogy lassan visszatér minden a régi kerékvágásba, és a nehézségek ellenére ne veszítsük el a lelkesedésünk.

A: Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

L.D.: Kívánom nekik, hogy mindig tudjanak megújulni, bízzanak a megszerzett tudásukban. A vendégeikkel alakítsanak ki őszinte, bizalmas kapcsolatot, lássák el őket tanácsokkal az otthoni bőrápolás terén is, és közhelynek tűnhet, de a szakma iránti szeretetet és alázatot soha ne veszítsék el.

 

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook