A HÓNAP KOZMETIKUSA VÁRADI ILDIKÓ

NOVEMBERBEN A HÓNAP KOZMETIKUSA
VÁRADI ILDIKÓ
Hajdúszoboszlóról!   

                  

Gratulálunk Neki és további sok sikert kívánunk az Afrodita Cosmetics termékeivel történő kezeléseihez!

Szokás szerint olvassátok itt a rövid interjút, amit Ildikóval készítettünk. 

A: Mióta vagy a szakmában? Kozmetikusként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

I: 2012-ben kezdtem kozmetikai tanulmányaimat. A képesítés megszerzése után 2014-ben helyezkedtem el a szakmában, amiben azóta is dolgozom. Motivál az, hogy minél több vendégemnek segíthessek bőre egészségének, jó közérzetének megőrzésében kezeléseim által. Fontos számomra a vendégek elégedettsége, hogy jó érzéssel távozzanak tőlem testileg-lelkileg egyaránt. Elengedhetetlennek tartom a folyamatos fejlődést és ismereteim bővítését a szakmában.
Céljaim közt szerepel, hogy minél több szemináriumon, oktatáson részt vegyek, ahol tovább bővíthetem tudásom és akár új szolgáltatásokkal várjam a vendégeket. Legfőbb célom, hogy saját szalonomban várjam a szépülni és kikapcsolódni vágyókat.

A: Miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni? Melyik a kedvenc kozmetikumod és miért?

I: Amit szeretek az Afrodita termékekben, hogy minden bőr problémára megoldást nyújtanak. Kellemes illatukat a vendégek is imádják. Magas hatóanyag tatalmukkal kimagasló eredményeket lehet elérni. Amit még szeretek bennük, hogy teljesen természetes összetevőket tartalmaznak a termékek. Több kedvenc termékem is van, nehéz egyet mondani.
A PURE OXIGEN habmaszk fantasztikus, a BEAUTY FILLER SHOTS-ok nagy kedvencek, illetve a PEEL-RE NEW hámlasztó termékek mindegyike.

A: Voltál már velünk Szlovéniában a 4 napos gyárlátogatáson?

I: Sajnos nem voltam még Szlovéniában, de mindenképp szeretnék eljutni legalább egyszer. 

A: Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?

I: Nagyon szeretem az Afrodita szemináriumokat, ami remek alkalom a fejlődésre.

Ilyenkor összejönnek a szakmabeliek, ami jó alkalom az eszmecserére, tapasztalatok átadására is. Az Afrodita folyamatosan fejleszt, így a szemináriumokon új termékeket vagy a meglévő termékekben magasabb hatóanyagtartalmat ismerhetünk meg, amit izgatottan várok. A szemináriumon a kedvenc részem a gyakorlati bemutatás, ami látványos eredménnyel zárul.

A: Az online webináriumokat vagy az élő szemináriumokat részesíted előnyben inkább?

I: Részt vettem már mindkettőn, de mindegyiknek meg van az előnye.

Az online webináriumot vissza tudom nézni később is jobban elmélyítve a hallottakat. Számomra az élő szeminárium vált be, mert szeretem a jó hangulatát és a személyes jelenlétet. Ilyenkor meg tudjuk szagolni, tapintani a termékeket, és élőben látjuk a gyakorlati rész eredményét.

A: Hogyan hatott a munkádra a Covid?

I: Többnyire a bezárás időszaka volt nehéz. Hála istennek, miután kinyithattunk szépen visszaállt a forgalom. Azóta szolgáltatásaimon is fejlesztettem és sok új vendéggel bővültem, amiért hálás vagyok! 

A: Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

I: Valószínűleg lesznek mélypontok az elején, nekem is voltak, de a körületted lévők támogatása, a szakma szeretete át tud lendíteni. Legyél fogékony az új dolgokra, akarj fejlődni, légy kitartó, higgy a szakmai tudásodban és meg lesz a gyümölcse.

 

Legfrissebb hírek

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook