A HÓNAP KOZMETIKUSA VÁRADI ILDIKÓ

NOVEMBERBEN A HÓNAP KOZMETIKUSA
VÁRADI ILDIKÓ
Hajdúszoboszlóról!   

                  

Gratulálunk Neki és további sok sikert kívánunk az Afrodita Cosmetics termékeivel történő kezeléseihez!

Szokás szerint olvassátok itt a rövid interjút, amit Ildikóval készítettünk. 

A: Mióta vagy a szakmában? Kozmetikusként mik a céljaid, vágyaid, amiket szeretnél elérni?

I: 2012-ben kezdtem kozmetikai tanulmányaimat. A képesítés megszerzése után 2014-ben helyezkedtem el a szakmában, amiben azóta is dolgozom. Motivál az, hogy minél több vendégemnek segíthessek bőre egészségének, jó közérzetének megőrzésében kezeléseim által. Fontos számomra a vendégek elégedettsége, hogy jó érzéssel távozzanak tőlem testileg-lelkileg egyaránt. Elengedhetetlennek tartom a folyamatos fejlődést és ismereteim bővítését a szakmában.
Céljaim közt szerepel, hogy minél több szemináriumon, oktatáson részt vegyek, ahol tovább bővíthetem tudásom és akár új szolgáltatásokkal várjam a vendégeket. Legfőbb célom, hogy saját szalonomban várjam a szépülni és kikapcsolódni vágyókat.

A: Miért szeretsz az Afrodita Cosmetics termékeivel dolgozni? Melyik a kedvenc kozmetikumod és miért?

I: Amit szeretek az Afrodita termékekben, hogy minden bőr problémára megoldást nyújtanak. Kellemes illatukat a vendégek is imádják. Magas hatóanyag tatalmukkal kimagasló eredményeket lehet elérni. Amit még szeretek bennük, hogy teljesen természetes összetevőket tartalmaznak a termékek. Több kedvenc termékem is van, nehéz egyet mondani.
A PURE OXIGEN habmaszk fantasztikus, a BEAUTY FILLER SHOTS-ok nagy kedvencek, illetve a PEEL-RE NEW hámlasztó termékek mindegyike.

A: Voltál már velünk Szlovéniában a 4 napos gyárlátogatáson?

I: Sajnos nem voltam még Szlovéniában, de mindenképp szeretnék eljutni legalább egyszer. 

A: Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?

I: Nagyon szeretem az Afrodita szemináriumokat, ami remek alkalom a fejlődésre.

Ilyenkor összejönnek a szakmabeliek, ami jó alkalom az eszmecserére, tapasztalatok átadására is. Az Afrodita folyamatosan fejleszt, így a szemináriumokon új termékeket vagy a meglévő termékekben magasabb hatóanyagtartalmat ismerhetünk meg, amit izgatottan várok. A szemináriumon a kedvenc részem a gyakorlati bemutatás, ami látványos eredménnyel zárul.

A: Az online webináriumokat vagy az élő szemináriumokat részesíted előnyben inkább?

I: Részt vettem már mindkettőn, de mindegyiknek meg van az előnye.

Az online webináriumot vissza tudom nézni később is jobban elmélyítve a hallottakat. Számomra az élő szeminárium vált be, mert szeretem a jó hangulatát és a személyes jelenlétet. Ilyenkor meg tudjuk szagolni, tapintani a termékeket, és élőben látjuk a gyakorlati rész eredményét.

A: Hogyan hatott a munkádra a Covid?

I: Többnyire a bezárás időszaka volt nehéz. Hála istennek, miután kinyithattunk szépen visszaállt a forgalom. Azóta szolgáltatásaimon is fejlesztettem és sok új vendéggel bővültem, amiért hálás vagyok! 

A: Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

I: Valószínűleg lesznek mélypontok az elején, nekem is voltak, de a körületted lévők támogatása, a szakma szeretete át tud lendíteni. Legyél fogékony az új dolgokra, akarj fejlődni, légy kitartó, higgy a szakmai tudásodban és meg lesz a gyümölcse.

 

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook